MethodRO Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Aoleo. Trebuie sa-mi anunt familia a stea in casa! Un nou pericol pe strazi. Feriti-va fratilor. In alta ordine de ideei FELICITARI Mike! Si in afara de asta cat mai putine amenzi si radare! Link to comment
mike.omega Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Multumesc pentru felicitari Dar voi nu stiati ca sunt calm la volan si nu imi place viteza Link to comment
paul_marines Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 (edited) name='mike.omega' Dar voi nu stiati ca sunt calm la volan si nu imi place viteza Mike.Omega felicitari si chiar daca esti calm sa incerci sa te incadrezi in cele 32 de secunde de verde la semafor ptr a nu-i pe altii Edited November 9, 2005 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Multumesc pentru felicitari Dar voi nu stiati ca sunt calm la volan si nu imi place viteza hmm mata blanda zgarie rau > ce sa zici si tu acuma ) Felicitari mike si la cat mai putine intamplari nefericite ! Link to comment
mike.omega Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Eh acum nu fiti si voi rai! Sambata asta(ora 4 dupa amiaza in fata la teatru) cine mai vine?! Eu sper sa vin si sa am si carnetul pana atunci. Ideea e ca in seara aia tre sa ajung la cineva si nu stiu cum sa-mi impart timpul Link to comment
CT_ZDB Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Felicitari Mike.. si sa ai grija de carnet, sa tii cu dintii de el si la cati mai multi km. Cat despre intalniri, imi pare tare rau ca nu am ajuns, dar timpul trece prea repede pentru mine... prea repede.. si nu imi mai ajunge... Prea multe de facut in prea putin timp... Poate data viitoare cand vin in C-ta ne vedem!!! Link to comment
mike.omega Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Merci Radu Abia luni la ora 2 pot ridica permisul asa ca si sambata asta vin perpedes Link to comment
mike.omega Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Eu maine nu cred ca vin, am ceva obligatii asa ca sa nu va bazati pe mine Link to comment
MCojo Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Deci spuneti care va fi prezent maine?! Link to comment
paul_marines Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Maine am un drum de capitala si daca conditiile meteo nu se opun as ajunge la ora 16 00. Intrebarea este daca tot in parcul teatrului sau in alt loc. Oricum mai tinem legatura si ... Link to comment
mike.omega Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Se propune reuniune daewooclub la metro ) Link to comment
MCojo Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Da macar acolo daca ieri nu am reusit sa ne intalnim... Am fost ieri prin zona intalnirii la teatrul national dar nu era nimeni si in plus se mai se asfalta aleea din fata tetrului... Asa ca cum spunea si Mike noi am schimbat intalnirea de ieri la metro pentru dimineata asta... Link to comment
ToPser Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Imi pare rau ca nu am venit ,am fost totusi in C-ta mai devreme cu alte probleme!!! Oricum propun schimbarea orei deoarece se intuneca f.repede si as vrea sa ajung pe lumina acasa !!! Link to comment
MCojo Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Ora 15 ar fi bine?!....sau incercam si mai devreme? Link to comment
paul_marines Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Hai sa vedem daka duminica nu este mai nimerita si asta in jurul orei 10 00 L (08 00 GMT) si daca se poate stabili un loc curat de arat si ... parcat. Link to comment
MCojo Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Din punctul meu de vedere duminica este ziua dedicata intrutotul familiei...Deci pentru mine nu este o zi potrivita. Link to comment
MCojo Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Eheeee nu se joaca pe puncte ci pe bere eventual... Oricum la 1-1 schimbam si portile... Link to comment
test_driver Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Moama ce abrambureala, Alo mai e careva acolo. Bai am fost chiulangiul forumului dar week-end-ul viitor jur ca vin, dar nu la 10 dimineatza ca la ora aia se doarme adanc, Ar fi preferabil samnbata la ori ce ora dupa 12, sa pot sa ma spal si eu pe dinti macar . Sau Vineri, dar duminica e muuult mai greu, ca am o lene. duminica de obicei stau acasa si ma pregatesc pt. inca o saptamana de focuri. Sper sa nu vin sambata urmatoare si sa nu fie nimeni, ca vreau sa ma lau cu noua cutie la mana a doua. Bafta!! Link to comment
mike.omega Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Nene Topser mata n-ai becuri in farurile alea?! (da! stiu ca drumu e naspa!) Duminica nici eu nu vin, am meditatie la ora la care vreti voi sa vin si aia nu se modifica. Asa ca propun altceva: M Cojo mi-a zis ca se asfalteaza in fata la teatru si banuiesc eu ca pana sambata aviatoare se termina >- Asa ca sambata la ora 14:00... ei ce ziceti??? Zic ora 14:00 sa pot veni si cu masina si sa ajung la timp Link to comment
MCojo Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ai du-te vii cu trotineta?! ...Pai ar trebui sa anulam intalnirea din motive de siguranta a membrilor... Sau mai bine facem in felul urmator: -propun ca toti "membrii" participanti sa vina fara masina din doua motive: 1. motivul expus mai sus - siguranta pe sosea inainte de toate... 2. daca venim cu masinile va trebui sa le lasam in fata teatrului pentru ca Mike trebuie sa "ude" carnetul si trebuie sa-l ude in functie de cat vrea sa-l tina... > Asa ca indiferent de ora, 14 sau 15 trebuie sa ne hotaram, sambata ramane sigur... Link to comment
mike.omega Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Hai sa nu intram in detalii despre masini ca poate vrei sa-ti aduc aminte de ceva... )"> Pe de alta parte, eu nu sunt un sustinator al consumului de alcool Link to comment
MCojo Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ia uite la el nici nu si-a luat carnetul de la politie si deja se da la "barfa"... Intr-o alta ordine de idei nici noi nu suntem sustinatori consumului de alcool, dar...bem... Link to comment
paul_marines Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 (edited) MCojo, am sa vin cu masina, nu-mi este frica doar am CASCO. Cat despre partea umeda a problemei, ma gandesc ca noi, Kalosii, avem rezervoarele mari (propriu si figurat) , iar cu un termos cu cafea fac eu cinste sa ne tina atentia treaza cand il intalnim pe amicul Mike.Omega in trafic . Edited November 14, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Gata! Am luat plasticu de la politie si am si iesit la o tura cu tico prin oras si pe malu portului Nice!!! Link to comment
Recommended Posts