MCojo Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Mike ti-ai gasit mama mamaligi?! Link to comment
mike.omega Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Binenteles La magazinu de piese dacia de la casa de cultura. Doo lamai cu cate doo ventuze, 14000 Link to comment
test_driver Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Pai tu iei de la DAcia ma?!? Link to comment
MCojo Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Eheee bine ca a luat doar mamaligile de acolo... Cine stie poate ii vin idei mai incolo de "golanas" Intr-o alta ordine de idei ramane pe sambata la ora 14 sau 15 ?! Cum va convine? De asemenea ar trebui sa stim si cine vine ca sa stie si Mike cum sa se "pregateasca"... Link to comment
mike.omega Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) ) Eu ma gandeam sa cumpar bullbar pt dacie si sa va vad atunci Eu votez pentru ora 14:00, anybody else? Edited November 15, 2005 by mike.omega Link to comment
test_driver Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Eu vin la ori ce ora. Mike, vi cu dacia sau cu tico, nu de alta, dar tico e mic si daca dai cu el in masina mea nu patesc nimic, in schimb Dacia, Dacia e mare si grea si faci ceva daune ) Bai sa vi cu tico, spuneai ca ma faci ). S-ar putea sa ma faci acum ca am o cutie lunga cat toate zilele, a 5 a la 3000 RPM am 126 km/h, cam naspa, si cam marfa, demaraj slab, consum mic. Dar a 1 a rupe 60 km/h la 6200 RPM ) bafta!! Link to comment
paul_marines Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) vin, vin, vin, sigur la ora la care majoritatea decide sa aiba loc intalnirea. Edited November 15, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ha ha! Eu insa am niste intrebari despre tico si tre sa vorbesc cu Topseru... Pe scurt in a 4-a si a 5-a uit picioru pe accerelatie si turometru urca pt un timp concomitent cu turatia, apoi motorul se ambaleaza si isi da drumul...wtf! Si 2, la frana de motor scoate un zgomot ciudatel care nu stiu daca e normal M Cojo, de accord cu ora 14:00??? Topsere??? PS: nu-mi stau lamaiile in geam Link to comment
MCojo Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 La mine nu e nici o problema ora... Sunt curios Mike cum creste la tine turometrul...ai luat cumva turometrul de pe dacie si l-ai pus pe ticolino??!! Sau ti-ai folosit urechea pe post de turometru? Link to comment
mike.omega Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 La unele masini nu s-a inventat antifonarea si daca ai ureche buna auzi cum creste turatia, nu n-am turometru desi ar fi interesant Link to comment
CT_ZDB Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Mai baieti.. o sa fiu si eu prezent pe acolo... Unde ramane sa ne intalnim? Langa Mircea? la 14:00??? Vorbiti si cu midnight_racer... sa se inmulteasca si espero-urile ... Cred ca iar o sa fiu singurul reprezentant cu Cielo.. e bine si asa.. 1 da rau ) Link to comment
MCojo Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ne vom intalni Sambata la 14 in fata la fostul Cafe D'Art, langa teatrul National...mai nou aleea aia tocmai a fost asfaltata Link to comment
test_driver Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Deci sambata la 2. Perfect!!! ZDB, bine o sa vii. ) Bucurestene. Intr-adevar la Mircea au asfaltat, poate dam si o liniutza cu Mike_omega, aaa pardon, unmega ). sa invete si el cum se tureaza motorul ca inca nu stie toata plaja de turatii dupa ureche. ) Link to comment
ToPser Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Eu din pacate sambata asta nu pot ajunge din probleme personale ...sa vedem sambata viitoare ! numai bine ! Link to comment
mike.omega Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Ha ha, nene Alex eu te sfatuiesc sa iti antrenezi ambreaiju )"> Radu, adu un dvd daca vrei si tu bicazwoo dvd iar detinatorii de daewoo din MR, pot intra aici daca vor sa participe, nu-i obliga nimeni dar nici nu-i respinge nimeni Link to comment
MCojo Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Mike fi corect, fa-ti o copie dupa DVD-ul pe care ti l-am dat eu cu bicaz woo, si da-l mai departe... Link to comment
mike.omega Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Mda, unde imi era capul... Se face o copie si se aduce la intalnire, sambata ora 14:00 pe aleea din fata Teatrului unde este/a fost Cafe D'art "> Link to comment
MethodRO Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Din pacate nu am mai ajuns weekend-ul asta acasa, deci nu pot veni la intalnire. Promit saptamana viitoare nu scapati de mine. Link to comment
mike.omega Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Si s-a mai consumat o intalnire Daewoo Club in CT cu urmatorii participanti: subsemnatul, Test Driver, Safari Hunter, ZDB si M Cojo Cam multi ar zice unii, insa e bine, am ramas 4(ZDB-ul a plecat ca munca il chema) si ne-am retras la vorbarie despre masini, asigurari, camere foto si aventuri pe sosele >- La sfarsit am observat cum zapada nu ocoleste CT si ca in curand voi avea nevoie de sanie Link to comment
test_driver Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Sau de cauciucuri de iarna, sau de lanturi. Eu am de vara, ce urat o sa fie. Link to comment
paul_marines Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Iata si primele poze, cu ceva pete de revelator insa bune. Link to comment
laurentziu83 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Care-i cu dACIA de strica peisajul ? Link to comment
john Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Mike parca povestise despre Dacia aceea Liberta in sectiunea "Masina mea". Link to comment
laurentziu83 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Pai ai tico acasa si vii cu dacia la intalnire dwc? rusinica Link to comment
mike.omega Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Ce-au sarit viperele ) La momentul in care eu am plecat de acasa spre intalnire, ai mei erau prin oras cu buburuza mica asa ca... poza vorbeste Link to comment
Recommended Posts