Jump to content

Intrunire Daewoo Club In Constanta

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eheee bine ca a luat doar mamaligile de acolo... Cine stie poate ii vin idei mai incolo de "golanas"

Intr-o alta ordine de idei ramane pe sambata la ora 14 sau 15 ?! Cum va convine? De asemenea ar trebui sa stim si cine vine ca sa stie si Mike cum sa se "pregateasca"... :thumbl:

Eu vin la ori ce ora.

Mike, vi cu dacia sau cu tico, nu de alta, dar tico e mic si daca dai cu el in masina mea nu patesc nimic, in schimb Dacia, Dacia e mare si grea si faci ceva daune :) )

Bai sa vi cu tico, spuneai ca ma faci :) ). S-ar putea sa ma faci acum ca am o cutie lunga cat toate zilele, a 5 a la 3000 RPM am 126 km/h, cam naspa, si cam marfa, demaraj slab, consum mic. Dar a 1 a rupe 60 km/h la 6200 RPM :) )

bafta!!

Ha ha!

Eu insa am niste intrebari despre tico si tre sa vorbesc cu Topseru...

Pe scurt in a 4-a si a 5-a uit picioru pe accerelatie si turometru urca pt un timp concomitent cu turatia, apoi motorul se ambaleaza si isi da drumul...wtf!

Si 2, la frana de motor scoate un zgomot ciudatel care nu stiu daca e normal :rolleyes:

M Cojo, de accord cu ora 14:00??? Topsere???

PS: nu-mi stau lamaiile in geam :mda:

La mine nu e nici o problema ora...

Sunt curios Mike cum creste la tine turometrul...ai luat cumva turometrul de pe dacie si l-ai pus pe ticolino??!!

Sau ti-ai folosit urechea pe post de turometru?

Mai baieti.. o sa fiu si eu prezent pe acolo... Unde ramane sa ne intalnim? Langa Mircea? la 14:00??? Vorbiti si cu midnight_racer... sa se inmulteasca si espero-urile :D ... Cred ca iar o sa fiu singurul reprezentant cu Cielo.. e bine si asa.. 1 da rau :) )

Deci sambata la 2. Perfect!!!

ZDB, bine o sa vii. :) ) Bucurestene.

Intr-adevar la Mircea au asfaltat, poate dam si o liniutza cu Mike_omega, aaa pardon, unmega :) ). sa invete si el cum se tureaza motorul ca inca nu stie toata plaja de turatii dupa ureche. :) )

Si s-a mai consumat o intalnire Daewoo Club in CT cu urmatorii participanti: subsemnatul, Test Driver, Safari Hunter, ZDB si M Cojo :thumbl:

Cam multi ar zice unii, insa e bine, am ramas 4(ZDB-ul a plecat ca munca il chema) si ne-am retras la vorbarie despre masini, asigurari, camere foto si aventuri pe sosele :) >-

La sfarsit am observat cum zapada nu ocoleste CT si ca in curand voi avea nevoie de sanie :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...