CT_ZDB Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 @laurentziu83 .. nu putea sa vina omul pe jos.. la ce vreme era in Constanta cand ne-am intalnit... asa ca a luat "mijlocul de transport" din poza ) A... da unde e poza cu plasticu' ???? ca mi-am adus aminte... Link to comment
mike.omega Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 (edited) Poza e la mine in computator, a iesit destul de bine, stai asa ca o atasez Edited November 21, 2005 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 (edited) Mikey.O poza aceea ti-a fost pusa la dispozitie prin curtoazia proprietarului care isi clameaza dreptul de autor. Te rog sa fii un posesor de permis cu capul pe umeri. Pentru cei care i-ati sarit la jugulara, va rog lasati-l este si el D'acia!! Edited November 21, 2005 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 el singur cred ca si-a taiat gatu ) el e cu cenzura Link to comment
paul_marines Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Sigur TopSer poza i-a fost e-mailata cu tot cu cap, insa nu stiu ce l-a determinat sa si-l taie cand erau mult mai multe optiuni Link to comment
MCojo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 (edited) el singur cred ca si-a taiat gatu Ei nu chiar dar era cat pe ce, daca nu a si facut-o cand am plecat din parcarea de langa localul unde am tras sa ne incalzim... ...Nu-i asa Mike?! Edited November 21, 2005 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Gura mah! ca a doua zi am facut-o si mai lata! Am ramas fara esapament si in caz de duminica a avut vreunu impresia ca s-au mutat wrc-urile in ct, stati linistiti! eu eram Link to comment
MCojo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Eu nu cred ca esti in ce-a mai buna pozitie sa spui "Gura mah!"... stii cum se spune : nu fa altuia ce nu ti-ai dori sa ti se intample tie... dar teoria e teorie in practica se intampla altceva... Oricum...sambata acelasi loc aceeasi ora?! Link to comment
tatabobu Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 (edited) MCojo, localul ala e cumva Cafe D'Arts? Ca mie asa mi se pare (din poza postata de safari hunter). Edited November 22, 2005 by tatabobu Link to comment
MCojo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Daca te referi la locul de intalnire, da acolo e intalnirea...dupa aia mergem in alta parte pe unde apucam prin Constanta, in functie de stare, de vreme s.a.m.d. Link to comment
midnight_racer Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Offfff... iar a trecut inca o intalnire. Din pacate am dat o fuga de weekend prin capitala cu Matizul si n-am fost prin town. Esperache are ceva probleme cu cativa pori rebeli la radiator care nu vor sa-mi tina apa si o tot varsa afara, deci nu e deplasabil, dar se va rezolva in vreo doua zile cu unul nou. Sa inteleg ca ramane aceeasi ora 14 in parcarea de langa CNMB. ZDB... ce faci ? apari si tu prin zona sau vizitezi Bucurestii ? Link to comment
CT_ZDB Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Sambata asta... nu... O sa fiu pe alte meleaguri... Poate o sa apara MethodRo... Link to comment
MethodRO Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Corect! Apar eu pe meleagurile constantele. Si asa cum am promis am sa-mi fac apartia la intanire. Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 M Cojo nu vine sambata ,merge la moeciu. Tradator mic ce esti! ) Eu nu garantez ca ajung exact la ora 14:00 dar va sun sa vad pe unde sunteti Link to comment
MCojo Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Se pare ca Mike s-a autonumit purtatorul meu de cuvant... Da asa e, consiliul a hotarat aseara ca trebuie sa plecam la Moeciu...deci sambata va intalniti fara mine. Fiti cuminti si sa ne vedem sanatosi! Edited November 24, 2005 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ce faceti mhey?! Cand ploua si e urat afara ne calcam in picioare la intalniri si azi ca a fost frumos afara n-am fost decat 3 Poze mai tarziu Link to comment
midnight_racer Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Well... prima intalnire astazi pentru mine cu baietii din CT. Mike.omega si MethodRO banuiesc... nu ne-am facut schimb de ID-uri. Poate introducem niste carti de vizita cu numere de tel si ID-urile de forum, inclusiv de la cei din tara. Macar daca avem prb pe undeva sa stim la cine apelam Ehhhhh... experientele recente isi spun cuvantul. Pana la proxima intalnire... asteptam poz(n)ele... Claudiu Link to comment
CT_ZDB Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 @Claudiu si ceilalti: Ia vedeti ce este aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=6581&st=0 de ce sa reinventam roata cand ea exista... Prin eliminare, cred ca cei trei au fost cei enumerati mai sus @mike: Asa e cand se intampla un Moieciu.. nu vezi ce liniste e pe forum zilele astea? Link to comment
mike.omega Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Da Radu, stiu ca e Moeciu weekendu asta, bine ca de data asta n-au mai luat forumul cu ei )"> Eu ma refeream la membrii locali care nu sunt prezenti acolo, anyway, sa speram ca sambata viitoare sa avem aceeasi vreme Link to comment
test_driver Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Sorry ca nu am venit, nici la Bucuresti nu am fost, deci nici pe taica-miu inca nu l-am luat, dar au intervenit alte probleme. Sambata viitoare sper sa vin, si cred ca o sa vin sigur. Sper sa-l cunosc si eu pe @midnight_racer, ar fi al doilea espero, si nu mai sunt in inferioritate numerica acuta . Macar acolo doi cu schimb de experiente & stuff, si vad ca are si 1.8 ca al meu, deci o sa dam lectii ) Bafta!! Link to comment
mike.omega Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 In sfarsit am reusit sa urc pozele UTP-ul asta nou de la rds se misca mai rau ca dial-upu PS: Test Driver, lectii la consum, cu cat e mai mare cu atat e mai bine ) Link to comment
test_driver Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Este Espero-ul lui midnight_racer? Foarte frumos, arata prea bine. Cati Km are in bord?!? P.S. Mike Espero pe GPL, nu consuma mai multi bani ca un tico pe benzina cu mult, maxim 2-30 000 lei/100Km. sau mai puitn. Eu cu 200 000 Lei fac aproape sigur 100 Km. Dar am masina mare. ) Link to comment
midnight_racer Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 @Mike: Multumim pt poze... au iesit bine. nu stiu de ce ziceai ca nu sunt reusite. Dar nici nu stiam ca mi-ai pozat masina. Credeam ca ai facut o poza doua de grup. @test_driver: Kilometrajul la bolid e urcat binisor.. undeva pe la 188.000 km. Astept ca la urmatoarea intalnire sa fim mai multi... Link to comment
mike.omega Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Sambata asta cine isi anunt prezenta si ridica 2 degete ca la scoala?! M Cojo, poate apari si tu sa ne povestesti cum a fost la Moeciu Link to comment
ToPser Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Care vine sambata asta ? vad ca v-ati dat cu totii la fund nu mai zice nimeni nimic ! ... Link to comment
Recommended Posts