Jump to content

Intrunire Daewoo Club In Constanta

Recommended Posts

@laurentziu83 .. nu putea sa vina omul pe jos.. la ce vreme era in Constanta cand ne-am intalnit... asa ca a luat "mijlocul de transport" din poza :) ) A... da unde e poza cu plasticu' ???? ca mi-am adus aminte... :tongue:

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mikey.O

poza aceea ti-a fost pusa la dispozitie prin curtoazia proprietarului care isi clameaza dreptul de autor. Te rog sa fii un posesor de permis cu capul pe umeri. :D Pentru cei care i-ati sarit la jugulara, va rog lasati-l este si el D'acia!!

Edited by safari hunter
el singur cred ca si-a taiat gatu

Ei nu chiar dar era cat pe ce, daca nu a si facut-o cand am plecat din parcarea de langa localul unde am tras sa ne incalzim... :-? ...Nu-i asa Mike?! :-W

Edited by MCojo

Eu nu cred ca esti in ce-a mai buna pozitie sa spui "Gura mah!"... stii cum se spune : nu fa altuia ce nu ti-ai dori sa ti se intample tie... dar teoria e teorie in practica se intampla altceva... :(

Oricum...sambata acelasi loc aceeasi ora?!

Offfff... iar a trecut inca o intalnire.

Din pacate am dat o fuga de weekend prin capitala cu Matizul si n-am fost prin town.

Esperache are ceva probleme cu cativa pori rebeli la radiator care nu vor sa-mi tina apa si o tot varsa afara, deci nu e deplasabil, dar se va rezolva in vreo doua zile cu unul nou. :D

Sa inteleg ca ramane aceeasi ora 14 in parcarea de langa CNMB.

ZDB... ce faci ? apari si tu prin zona sau vizitezi Bucurestii ?

Se pare ca Mike s-a autonumit purtatorul meu de cuvant...

Da asa e, consiliul a hotarat aseara ca trebuie sa plecam la Moeciu...deci sambata va intalniti fara mine.

Fiti cuminti si sa ne vedem sanatosi!

Edited by MCojo

Well... prima intalnire astazi pentru mine cu baietii din CT. Mike.omega si MethodRO banuiesc... nu ne-am facut schimb de ID-uri. Poate introducem niste carti de vizita cu numere de tel si ID-urile de forum, inclusiv de la cei din tara. Macar daca avem prb pe undeva sa stim la cine apelam :D Ehhhhh... experientele recente isi spun cuvantul.

Pana la proxima intalnire... asteptam poz(n)ele... ;)

Claudiu

@Claudiu si ceilalti: Ia vedeti ce este aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=6581&st=0

de ce sa reinventam roata cand ea exista... :D

Prin eliminare, cred ca cei trei au fost cei enumerati mai sus :D

@mike: Asa e cand se intampla un Moieciu.. nu vezi ce liniste e pe forum zilele astea?

Sorry ca nu am venit, nici la Bucuresti nu am fost, deci nici pe taica-miu inca nu l-am luat, dar au intervenit alte probleme. Sambata viitoare sper sa vin, si cred ca o sa vin sigur.

Sper sa-l cunosc si eu pe @midnight_racer, ar fi al doilea espero, si nu mai sunt in inferioritate numerica acuta :P . Macar acolo doi cu schimb de experiente & stuff, si vad ca are si 1.8 ca al meu, deci o sa dam lectii :) )

Bafta!!

Este Espero-ul lui midnight_racer? Foarte frumos, arata prea bine. Cati Km are in bord?!?

P.S. Mike Espero pe GPL, nu consuma mai multi bani ca un tico pe benzina cu mult, maxim 2-30 000 lei/100Km. sau mai puitn. Eu cu 200 000 Lei fac aproape sigur 100 Km. Dar am masina mare. :) )

@Mike: Multumim pt poze... au iesit bine. nu stiu de ce ziceai ca nu sunt reusite. Dar nici nu stiam ca mi-ai pozat masina. Credeam ca ai facut o poza doua de grup. ;)

@test_driver: Kilometrajul la bolid e urcat binisor.. undeva pe la 188.000 km.

Astept ca la urmatoarea intalnire sa fim mai multi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...