test_driver Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Eu vin. @Midnight_racer, Masina arata foarte frumos in poze, poate vi sambata sa am si eu cu cine vorbii despre masini adevarate ). Sper sa nu ma lasi la greu acum, ca e posibil sa nu ma mai bage nimeni in seama la ce am spus acum despre masini. Pe maine Link to comment
midnight_racer Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 @test_driver: Incerc sa-mi fac aparitia in timp util. Oricum.. masina nu mai arata asa bine... noroaiele din ultima sapt isi spun cuvantul. Poate pun furtunul pe ea... Link to comment
test_driver Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Nu e nevoie, sa o vezi pe a mea, are greutatea la gol, nespalata vreo 1900 Kg ), asta e stau in eforie, si fiecare camion depasit inseamna 10-50 Kg namol, depinde cate roti are camionul )"> . Si nu are rost sa o spal, ca in 5 min e la loc. Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Cum da soarele cum incepeti sa postati, ceva nu e bine Link to comment
test_driver Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 ce soare ma ieri? Mai e o ora si trebuie sa ne intalnim, si eu nu am masina acasa!!! . Dar o sa o am pana la 13:45 Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Eh lasa ca pana la urma ai ajuns Si asa cum ne-am obisnuit, vremea a tinut cu noi si a motivat membrii dwc sa paraseasca calduroasele apartamente si case pentru a ne vedea. Same place, same hour! Lista cu prezenti: Eu, M Cojo, ZDB, Safari Hunter, Test Driver si Midnight Racer. Urmeaza poze Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 (edited) A fost o intrevedere placuta si utila cu schimburi de idei valoroase. La cresterea "valorii de grup" s-a alaturat , fara voia acestuia si un "Porsche" . Sper ca va place ce straluceste caroseria ceruita a TIKalos-ului meu care pe deasupra e plin de noroi, dar nu se vede. Edited December 3, 2005 by safari hunter Link to comment
test_driver Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 (edited) Am ajuns si eu acasa, dupa o masa buna, si o mica problema la masina, aparuta dupa intalnire, la 50 min. Pierde lichid de ambreiaj, pe la pistonul colector, asa ca am mers cu a IV a pana acasa, si schimb de viteze fara ambreiaj. Maine stau acasa . @midnight_racer Pt. tine am un sfat prietensc, nu mai merge cu stopurile de ceatza aprinse ca vad doar rosu in fatza ochilor de cand am plecat din parc cu Mike. Dar masina ta tot e marfa . Edited December 3, 2005 by test_driver Link to comment
MCojo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Spre deosebire de a ta Safari_Hunter care aveai noroi doar pe caucioace, pe trotineta mea se vede noroiul din cap pana in picioare...Asta numai si numai ca sa va aduc si voua ceva "prafuri" de Moeciu... )"> Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 MCojo, iti pare bine ca ai pus-o la saramura asa sa tina mai mult!! Link to comment
MCojo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Vezi daca nu ai luat exemplul meu...poate era mai bine acum... Din fericire am lasat toata saramura intr-o celebra spalatorie unde baietii s-au ingramadit s-o faca frumoasa manca-o-ar tata de frumusica... Link to comment
mike.omega Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 ) Deci Test Driver, faceam bine daca mai ramaneam ai?! Tractam un espero pana in eforie )"> Desi tico are masa remorcabila 0 @ M Cojo: poate te vad ca plangi ca ti-a atacat sarea vopseaua (trebuia s-o duci pe malu marii s-o speli, sa fie reteta completa ) Link to comment
MCojo Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 @Mike cumva ai uitat pe ce forum esti, sau mi se pare mie si te crezi ca postezi pe daciaclub cu sfaturi pentru dacia liberta... Cat despre malul marii nu cred ca mai putem ajunge pentru ca...stii tu... )"> Link to comment
test_driver Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Nu mike, nu era nevoie de tractare, poate daca vroiai sa te tractez eu ca nu e mare lucru sa trag un fulg, chiar daca schimb fara ambreiaj . Oricum eu raman cu acelasi consum daca te remorchez, tu in schimb l-ai depasi pe al lu' espero cu mult ). Link to comment
mike.omega Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Lasati gluma ca azi am schimbat oglinda din dreapta(auzi la ei 600.000!!!), motivele vi le povestesc sambata aviatoare Link to comment
MCojo Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 (edited) Mai Mike devii din ce in ce mai periculos...da-ne te rugam frumos un grafic cu "circulatia" ta prin oras, sa stim ce naiba sa facem... Edited December 4, 2005 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 (edited) Deh amice MCojo, ce sa facem? Unii il au pe H5N1 noi il avem pe Mike.O.. In ambele situatii nu poti sti exact cat sunt de periculosi decat atunci cand te intalnesti cu ei. Edited December 4, 2005 by safari hunter Link to comment
midnight_racer Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Well... ma bucur ca se discuta puternic pe aici, ca urmare a intalnirii de sambata. Vad ca va dati pe poante si Mike iese cam sifonat. Din pacate legatura mea la net(sa nu dam nume) nu merge de vreo 2 zile si am intrat de la altcineva sa vad si eu ce mai e nou. Mi-a parut bine ca ne-am vazut sambata. Poate avem noroc de vreme buna si sapt viitoare. @test_driver: multumesc pt complimente... PS ZDB-ul e cam scump la vedere. Edited December 5, 2005 by midnight_racer Link to comment
mike.omega Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Eh, au ei si motive sa faca misto de mine dar eu totusi cred ca sunt invidiosi ca nu mai sunt la varsta mea Link to comment
test_driver Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Taci ma ciutanule, eu invidios!!! ("> si am doar 5 ani in plus. da' las' ca ma fac eu iar de 18 ani. ) Edited December 5, 2005 by test_driver Link to comment
mike.omega Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Tu sa-ti cumperi masina mica de oras sa vezi ce inseamna condusul, nu navigatul prin trafic cu salupa, sau mai bine zis... barja! Link to comment
MCojo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Eh, au ei si motive sa faca misto de mine ... Sau cum spuneai tot tu : "Raduuuu Maza, Raduuuu Maza, Raduuu Mazarit!" Link to comment
midnight_racer Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Din ceea ce observ nu prea se poarta capace la roti cu cateva exceptii... Nu vreti sa dati un look ingrijit masinilor sau nu vreti sa plece altii cu ele? @test_driver: Stopurile de ceata sunt pentru dusmanii cu faza lunga... Link to comment
dreamlike Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Va salut matizisti constanteni. Am ajuns si eu pe aici acum vreo luna (pacat ca am pierdut atata timp) si as vrea sa intru si eu in club, sunt primit? Intalnirile sunt in fiecare sambata la Baza nautica la 17? Pot sa ma prezint pur si simplu acolo? Sfatuiti-ma. Link to comment
paul_marines Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Pai... ar fi cam doua variante, una buna si alta mai putin buna. Indiferent de varianta, partea buna este ca esti binevenit. 1. varianta rea: poti sa astepti sambata de la 17 la baza nautica insa vom aparea abia pe la vara acolo. 2. varianta buna si recomandata pentru sezonul rece este sambata in fata teatrului Ovidiu la orele 14 00 Link to comment
Recommended Posts