mike.omega Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Domnule Sebian, eu nu le-am mai vazut pe cele 2 persoane prezente pe forum, poate citesc si nu vor sa intervina, nu obligam pe nimeni sa vina sau sa plece. In plus daca am vazut eu bine membrul Iuzar are contul inchis. Asa ca ceea ce spui tu nu prea e valabil PS: Acum mi-am adus aminte ca parca cu Iuzar am avut mici "dispute" pe tema amplasarii pe harta a satului Vadu fata de Corbu Edited December 8, 2005 by mike.omega Link to comment
sebian Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Draga Mike, la asa intimitati nu am ajuns cu iuzar, asa ca te cred pe cuvint ... Link to comment
Maniaku Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 mai sa fie, si eu care credeam ca sunteti mult mai intimi!!! Am avut impresia ca sunteti ca papusile alea rusesti din lemn 2in1 Link to comment
dreamlike Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Sa fie oare "razboi" intre bucuresteni si constanteni? Nu uitati ca am tipat pentru steaua in meciul cu valerenga de mi-au sarit bijocii, iar cand altii v-au intors spatele noi v-am primit cu bratele deschise, dar de-abia astept sa-l vad pe zicu la c-ta Link to comment
mike.omega Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Oameni buni sambata ne auzim la un telefon daca nu reusesc sa ajung la timp ca ma cheama astia la scoala Cica sa recuperam ziua de luni, bine ca recuperam ziua cand am mers la recrutare dar de alea 3 sapt de greva au uitat Link to comment
paul_marines Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Mike.Omega, cum nu era de ajuns ca problemele discutate aprins de membrii clubului din Constanta (de la al' cu barba sura la cel cu lamaia in geam) se regaseau preponderent in gama: - pensii intarziate; - retete necompensate; - regimuri dietetice naturiste; - somajul in randul celor care termina o facultate; - cum sa chiulim stiintific de la seminarii. Acum ne framantam cum sa recuperam orele pierdute cu greva profesorilor si daca pentru a ajunge la unitatea militara unde vei fi incorporat iti va trebui pasaport si viza de la Federatia Rusa, regiunea Kamciatka -Vladivostok. Fratilor, hai sa strangem randurile si sa mai discutam si despre masini si alte subiecte mai atractive. Edited December 8, 2005 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 OK. Eu vreau sa-mi spal masina pentru sambata, ca am fost la buc si e plina de moloz. Nu vreau sa se faca Tizulake de ras de la prima intalnire. Dar e a naibii umezeala afara si se murdareste din nou. Link to comment
paul_marines Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) dreamlike musai sa fie si ceruita. Btw unde speli masina? Si daca tot vrei sa ajungi cu ea curata la intalnire suna la Dacia Asistenta pentru o platforma acoperita. Mike. Omega ce zici de aceasta? Edited December 8, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) fftopic: Of branetea asta! Ai mai atasat poza asta prin topicul asta odata )"> http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ndpost&p=114765 N-am vazut ca ai schimbat-o... aaa e albastra fftopic: Edited December 8, 2005 by mike.omega Link to comment
test_driver Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 @drimlike stai calm ca am spalat eu masina acum 2 zile, adica miercuri, si acum e ca noua, 230 +-20 KG de namol pe ea ), ne vedem maine, cu masinile jegoase, ca altfel nu ai cum. Link to comment
MCojo Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 si acum e ca noua, 230 +-20 KG de namol pe ea ), ne vedem maine, cu masinile jegoase, Vii cumva cu bicicleta, sau motoreta...ai schimbat espero si nu ne-ai spus si noua?!!!... Link to comment
test_driver Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 NU nu cred ca ai citit si urmatoarele cuvinte, erau 230+-20 KG Namol, adica depinde cum bate vantul si cum ma scutura sau adauga namol, adica am intre 210 si 250 Kg namol. Deci 1170 Kg + 230+-20 Kg are masina mea la gol Link to comment
midnight_racer Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 (edited) Maine sunt superocupat. Sper sa ajung la ora 14:00. Problema e ca la 14:30 trebuie sa ma intalnesc cu someone. Daca nu vin pana in 14:15 nu mai contati pe mine. Uffffff... @Test_driver: Dupa sambata trecuta in care reusisem sa dau noroaiele jos... sapt asta le-am pus din nou. PS: la ultima alimentare cu GPL mi-au intrat 52,2Litri... ma intreb unde? E drept .. acul de pe butelie sta mai sus ca niciodata. (ca in imaginea lui safari_hunter.. adica peste full) Edited December 9, 2005 by midnight_racer Link to comment
ToPser Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Salut noii membrii constanteni si imi pare rau ca nu pot veni la intalnire mi-ar face placere sa-i cunosc si ma bucur ca se ingroasa randurile celor care se mai si intalnesc in Constanta !Eu oricum vin in Cta dimineata si imi este peste mana sa ma intorc din nou mai ales ca si ToPser junior merge la scoala! Dar am o propunere : ce ar fi sa ne intalnim undeva in perioada asta de sarbatori eventual si cu sotiile sau prietenele la o pizza un mic etc. stam de vorba ne cunoastem mai bine etc. Alegeti voi locatia ca sunteti loco eventual facem o lista cu cine vine facem rezervari etc. Cred ca ar fi super!!! Link to comment
mike.omega Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Tocmai ce am vb cu Gadele pe ym si spune ca sunt sanse sa apara si el dar weekendu viitor Link to comment
dreamlike Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Poa' sa ninga, poa' sa ploua maine tot il spal pe Tizulake ca e vai de el saracu. Pana la urma pe cati contam maine la intalnire, ca vad ca majoritatea se dau loviti? Link to comment
test_driver Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 TopSer, cred ca o sa te fac CHIULANGIU ) s-a calmat MCojo, si ai inceput tu, ne e dor de tine omule!!! Maine sunt acolo la ora 14:00. Somn usor!! Link to comment
MCojo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Test_driver calmeaza-te, eu n-am fost ciulangiu, doar eram plecat pe la intalniri prin tara cu membrii daewooclub Azi s-ar putea sa ajung mai tarziu...caci firma ma cheama la datorie. In functie de ora la care pot sa vin va sun, vad pe unde sunteti si vin! Link to comment
test_driver Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Aha deci o dai iar in chiul si cautzi scuze nu?? lasa ca stiu eu... Hai ma ca glumeam si eu, ce naiba, si eu am chiulit 2 saptamani, probleme cu , cutia, si cine stie ce probleme o sa mai am de o sa chiulesc. Ca si asa e suspect ca nu s-a stricat nimic de mai mult de 5 zile Link to comment
dreamlike Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Tocmai m-am intors de la prima intalnire la care am participat cu membrii daewooclubului din constanta. A fost ok, doar prezenta a cam lasat de dorit (eu, test driver si mike.omega), ceilalti s-au cam lasat asteptati. Poate saptamana viitoare reusim sa ne intalnim mai multi, daca nu e ok si in acest minifromat, nu toti oamenii sunt liberi sambata. Dar a fost un frig fratilor, am inghetat ca naiba pana am intrat in local. Si eu care tocmai imi spalasem masina, noroc ca nu a inghetat. Acum nu stiu acum ce sa zic, am fost officially pimped, sau trebuie sa mai trec vreo proba? Am pus din greseala alta poza, sper ca nu se supara test driver si a intrat in cadru o masina neprogramata, dupa dacia lui mike. Oricum, ce dezolant e in constanta iarna. Link to comment
mike.omega Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Pe unde umblati dragi forumisti?! Am stat in frig cu oamenii astia 2 pana am decis sa intram in cafe d'art si ne-am asezat la geam in caz de mai vine cineva si... nimeni... PS: am vazut in oglinda retrovizoare, cand plecam, un espero care semana cu a lu Midnight Racer Stimabile, tu erai?! Link to comment
MCojo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Acum nu stiu acum ce sa zic, am fost officially pimped, sau trebuie sa mai trec vreo proba? O sa fii oficial in momentul in care o sa vina cel putin unul din "greii" clubului din Constanta... ) Imi pare bine ca v-ati intalnit...am ajuns acasa abia pe la 5 si ceva asa ca nu avea nici un rost sa va mai sun caci cred ca nu mai erati pe acolo... Edited December 10, 2005 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Pai o sa vina vreu "greu" sau le e greu? Imi pare rau ca nu ai venit, as fi vrut sa te cunosc. Poate sambata viitoare? Link to comment
MCojo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung...datoria inainte de toate si doar o stii si tu cum este! Sper sa ne vedem saptamana viitoare... si sa cantam colinde de Craciun... Link to comment
dreamlike Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Ok cantam colinde si la multi ani ca vad ca urmeaza sa implinesti "o frumoasa varsta" (cat ii urasc pe cei care spun asta). Link to comment
Recommended Posts