ToPser Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Atunci spuneti cine poate veni vineri nu neaparat la ora 17,hotarati voi ora ! Link to comment
test_driver Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Eu vin sambata la ori ce ora, dupa 5 sau la 5. Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Vino la 19:00 sa se adune lumea de pe plaja Link to comment
test_driver Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 OK mike. @satori, noi te asteptam, ar fi pacat sa nu vi. Link to comment
claz Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Exista o mica sansa sa trec si eu, sambata.Claz, fii atent!!! Sunt atent, dar la modul relaxat. Daca mai sporesti sansele, e o mica sansa sa fiu si eu atent Sambata la ora 18 o sa ajung la intalnire. Ghidonat de test_driver, ca de obicei 17 e prea devreme,19 e prea tarziu. 18 e fix bine. Link to comment
mike.omega Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Grabitilor, Mike1 a zis ca ajunge pe la 19:30 Link to comment
zalmoxis Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Exista o mica sansa sa trec si eu, sambata.Claz, fii atent!!! <{POST_SNAPBACK}> Ia vezi cum faci ca vin si eu !!!! Link to comment
Mike1 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Grabitilor, Mike1 a zis ca ajunge pe la 19:30 <{POST_SNAPBACK}> Din pacate, cu toate ca mi-ar fi facut placere, nu cred ca voi veni maine pt ca soseste pe litoral un vechi prieten din liceu cu care nu m-am mai vazut de ani de zile... Oricum eu as fi ajuns relativ tarziu, asa ca... distractie placuta Link to comment
Satori Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Sa va zic cum sta faza: Eu sigur sunt la mare, dar habar nu am Mamaia si Constanta! Asa ca... Astept ghidaci! Ah, nici macar nu stiu unde, la mare. Link to comment
mike.omega Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Si iata ca s-a mai consumat o intalnire in ct. Din cauza meciului ne-am retras undeva mai in centru pentru mai multa liniste si am observat ce greu se misca oamenii prin oras, pana a-ti ajuns eu inghetasem deja Intalnirea s-a terminat pe la ora 9 tot din cauza meciului insa a fost bine si ne-am distrat si am vb, si am admirat kalos-uri, au fost in majoritate >- Revin mai tarziu cu ceva poze si comentarii "> edit claz: Link to comment
test_driver Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Sorry mike, dar cred ca nu ai inteles, eu ca cetatean bun ce sunt al Constantei am stat sa conduc si pe cei din alte judete catre locul de intalnire, ca deh altfel eram mai putini, si din cate ai vazut am venit si penultimul, ultimul fiind Satori ca a prins rosu si l-am asteptat la ultima curba, spre parcare. Dar daca vrei oricand un cox mic de la Tabacariei panba in fatza la lic. Mircea, numa ca trebuie sa-mi iau vreo trei pachete de tigari sa am ce face pana ajungeti. > Link to comment
MCojo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) Dar daca vrei oricand un cox mic de la Tabacariei panba in fatza la lic. Mircea, numa ca trebuie sa-mi iau vreo trei pachete de tigari sa am ce face pana ajungeti. > <{POST_SNAPBACK}> Ar vrea el dar deocamdata nu poate ... e doar la stadiul de copilot!!! Asteptam poze de la ...pozarii Satori si Mike Edited September 4, 2005 by mcojo Link to comment
ToPser Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Imi pare rau ca nu am putut sa fiu acolo ...next time... Link to comment
test_driver Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Sambata viitoare iarasi intalnire, asa ca ToPser te asteptam.Te inteleg, stiu cum e cu amenzile astea mari, bine ca nu ne ia si puncte. Weding day. Link to comment
CT_ZDB Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Bai, da ce vant batea... De fapt asta a fost motivul mutarii (pe malul lacului nu era de stat) @mcojo&Satori: 1 Mega v-a pregatit o surpriza... asteptam la "Fotografii" realizarile "pozarilor" Si apropo... "Imi dai si mie napolitane, imi daaiiiii (cu accent pe I ), imi daaiii..." Link to comment
mike.omega Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) Voua vi s-a inprimat pe creier??? Poze maine domnilor, sa-i lasam sa mai fiarba > Edited September 4, 2005 by mike.omega Link to comment
ToPser Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 hai bre puneti pozele alea odata ! Link to comment
claz Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Si apropo... "Imi dai si mie napolitane, imi daaiiiii (cu accent pe I ), imi daaiii..." Continua tu pe tonu' asta, ca te ia Marga de o aripa... cat esti tu de mare! Link to comment
MCojo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) Si apropo... "Imi dai si mie napolitane, imi daaiiiii (cu accent pe I ), imi daaiii..." <{POST_SNAPBACK}> Nu-ti dau ma napolitaniiiiii nu-ti dau... S-a inchis portbagajul lui Claz... Edited September 4, 2005 by mcojo Link to comment
mike.omega Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Asaaa, sa punem si pozele In prima avem un cadru general cu o parte din masini. In a doua este Kalos-ul lui Satori, iar din urmatoarele 2 trageti singuri concluziile Hint: se aprofundau cunostintele )"> Link to comment
aztec Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 intanlirea s-a tinut in parcul de langa teatru? ce se aude pt saptamana asta, in cazul in care ajung si eu la mare? Link to comment
alx Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 In ultimele 2 se intampla: hai sa ti-o arata pe a mea daca mi-o arati si tu pe a ta... nu? Link to comment
MCojo Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Hint: se aprofundau cunostintele )"> <{POST_SNAPBACK}> Sa vezi ce cunostinte despre circulatie o sa aprofundam noi Omega la urmatoarea intalnire... hai sa ti-o arata pe a mea daca mi-o arati si tu pe a ta... nu? <{POST_SNAPBACK}> Upssss... ...cum ti-ai dat seama...se vede... S"> ... Link to comment
mike.omega Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) Aztec, ai recunoscut locul, de strans ne strangem tot langa lac, cu speranta ca nu va bate vantul Cat despre restu... eu ce sa va fac, a fost la cererea publicului, poza! nu va ganditi la altceva Edited September 5, 2005 by mike.omega Link to comment
Recommended Posts