dreamlike Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Merci de precizari safari, cred ca asteptam ceva la Baza pana veneati. Asa sper sa ne vedem sambata la teatru. Mergem si la o piesa dup-aia? Deja imi place in club ca aveti umor. Link to comment
MCojo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) @dreamlike Bine ai venit in club! Fiind iarna nu putem sa facem turturi pe malul ghiolului si mai ales pe intuneric seara pe la 5...Asa ca intalnirea se desfasoara mai la dos, in fata teatrului national, asa cum ti-a spus si Safari_hunter... Esti binevenit si te asteptam...pt ultimile noutati referitoare la intalniri nu trebuie decat sa urmaresti acest topic... P.S. Dupa cum spuneam, abia te asteptam la intalniri, intrucat nu am mai avut cam de mult un membru nou in clubul din Cta...si trebuie sa te pregatesti atat fizic cat si moral "caznelor" la care te vom supune cu ocazia primei intalniri... Edited December 5, 2005 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Se lasa cu initiere ceva? Sa alerg dezbrcat pe Tomis sau... chestii de-astea? Daca e pericol vin cu nevasta-mea si atunci n-am teama. Link to comment
midnight_racer Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Sincer.. ideea cu mersul dezbracat nu-mi displace... Ai fi dispus? In orice caz.. esti binevenit... Cu sotia nu e nevoie sa vii... O sa te vada la TV .. Edited December 5, 2005 by midnight_racer Link to comment
paul_marines Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Nu nici pe departe, insa daca vine Mike.Omega, "primavara" spaimei soselelor in prag de glaciatiune vei decide daca vei mai veni la urmatoarele intalniri. Din motive care tin de c..o..n..f..i..d..e..n..t..a ar fi recomandat sa ai si CASCO la tine, asa doar in caz... Midnight_Racer: ne-a scapat noua ceva la intalnirea anterioara, sau " Sincer.. ideea cu mersul dezbracat nu-mi displace... Ai fi dispus? " nu are vreo relevanta "DOS-nica" ?? Edited December 5, 2005 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Toti am venit cu nevestele/prietenele la prima intalnire! Deh asa suntem noi barbatii mai "nevricosi"! Link to comment
dreamlike Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Deja prevad ca o sa ne distram de minune (din pacate pe seama mea). Trebuie sa vin cu o floare in mana sau cu un ziar ca sa ne recunoastem? Am spus ceva inedit cu alergatul dezbracat? Nu trebuia? V-am dat idei? Deja am vazut vreo 2 amatori. E groasa oricum. Link to comment
MCojo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Eh, asa suntem noi mai tari in penel...in rest baieti buni...dar nu ca-n cantec... daca nu apar schimbari pe topic asa ramane ora si locul de intalnire... Link to comment
dreamlike Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ok sunt convins ca sunteti de gasca. Ramane cum am stabilit - sambata la 14 la teatrul national. Oricum o sa urmaresc topicul si daca e ceva ma conformez. Link to comment
MethodRO Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 @dreamlike : Bun venit! Eu unul cred ca o sa mai ajung la intalnirole din Constanta dupa data de 22-23 ca atunci vin acasa in vacanta de sarbatori. Mesaja catre nbi veniti : Daca vreti careva autocolant si nu au baietii, dati-mi un mesaj in saptamana aceea ca sa va aduc! Link to comment
midnight_racer Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) @Safari_Hunter: Ehh... prima intalnire cu mine deja s-a consumat... indiferent de cum am mers pe bulevard... Voi erati la Moeciu.. la sorici. Te gandeai sa defilez in nud pe bulivar? Sau membrii mai vechi vor sa dea diferente? Nu imi e prea clar... @Safari_Hunter: Mike.O cam tace... nu ar trebui bagat in seama putin? Sta prea linistit... sa-l resuscitam un pic pe praslea cel mic cu tic(o). @dreamlike: Noi vorbim... vedem ce va fi sambata... Si sa vii cu masina... ne recunoastem dupa sigla... "> @MethodRO: De doua saptamani tip dupa colant... sa ma cunoasca baietzii "in town" si sa nu arunce cu cutii de bere dupa mine daca le bag niste stopuri de ceata in fata. Edited December 6, 2005 by midnight_racer Link to comment
MethodRO Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Gata midnight_racer s-a notat. Banuiesc ca vrei 2 sa pui unu si pe matiz nu? Link to comment
midnight_racer Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Yeap... poate imi vedeti sotia in trafic... Anyway, Matizul are numar de capitala. Link to comment
mike.omega Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) @dreamlike : Bun venit! Eu unul cred ca o sa mai ajung la intalnirole din Constanta dupa data de 22-23 ca atunci vin acasa in vacanta de sarbatori. Mesaja catre nbi veniti : Daca vreti careva autocolant si nu au baietii, dati-mi un mesaj in saptamana aceea ca sa va aduc! Sa aduci mai multe autocolante si in caz de apar membrii noi Intr-adevar este recomandat casco-ul daca sunt si eu prin preajma si chiar asigurare de viata ) De recunoscut o sa ne recunoastem usor, baga ochiu prin poze dupa masini si o sa-ti dai tu seama. Momentan eu umblu prin doftori sa scap de armata ca am ceva probleme de sanatate PS: la capitolul initiere eu ma gandeam sa-l plimbi putin prin oras(la limita printre masini) pe Test Driver, am observat ca-i face mare placere! Edited December 6, 2005 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Despre armata e de ajuns doar sa spui si te "incalti" imediat cu tolul militar... dorinta ta se pune in aplicare imediat... si circulam si noi un pic mai linistiti prin Constanta... Link to comment
mike.omega Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Si daca imi dau aia de la armata ceva mai mare pe mana?! Atunci ce va faceti?! ) Link to comment
test_driver Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Din ceea ce observ nu prea se poarta capace la roti cu cateva exceptii... Nu vreti sa dati un look ingrijit masinilor sau nu vreti sa plece altii cu ele? @test_driver: Stopurile de ceata sunt pentru dusmanii cu faza lunga... Pai si ce vina avea saracu Mike??? ) mai era si zi Edited December 6, 2005 by test_driver Link to comment
mike.omega Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Huh! La ce dai qoute si ce scrii??? Nu prea are logica si n-am inteles nimic Link to comment
dreamlike Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Sunt nerabdator sa va cunosc. Daca pot intra si in posesia autocolantelor de la prima intalnire ar fi super, daca nu mai astept dar aveti-ma si pe mine in vedere. Si apropo mike, daca vrei sa fentezi armata sau sa o faci mai repede sunt omul tau, bine ca mi-ai spus. Baieti, unde il trimitem, la Marghita e o unitate romano - maghiara super, invata si o limba straina, ce ziceti? Sau sa-l cazam la Vanju Mare un an de zile? Am face un bine orasului sau ar fi o mare pierdere? Link to comment
MCojo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Cred ca pe la Sighetul Marmatiei ar fi bine ca sa aiba si el un pic de drum cand vine acasa...Sau eventual prin Siberia intr-un schimb de experienta romano-rusnaca cu prietenii nostrii dragi... Si iti spun cu mana pe inima @dreamlike ar fi o mare binefacere pentru oras... Link to comment
mike.omega Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Radeti voi radeti dar am probleme cu inima si sanse de a ajunge in armata nu prea sunt PS: azi am vazut tico cu bull-bar de papuc Link to comment
dreamlike Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Nu mai pune si tu totul la inima, sau poate esti doar indragostit? Ce incredere poti sa mai ai in doctori in ziua de azi? Mai bine lasa ca o rezolvam noi si altfel cu armata, stai linistit. Link to comment
test_driver Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Huh!La ce dai qoute si ce scrii??? Nu prea are logica si n-am inteles nimic Sa stearga cineva postul meu, am scris ceva mult, am editat, am scris si mai mult, apoi a dat eroare si s-a blocat calculatorul, am dar reset, dar nu am verificat ce s-a scris. Incredibil, si totusi are o logica mica . Link to comment
CT_ZDB Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 nu weekendul asta.. weekendul viitor o sa vin inarmat pana in dinti cu autocolante... asa ca pregatitiva... P.S. De ce nu ati spus Sambata, cei care erau la intalnire cat timp am fost si eu prezent ca se doresc autocolante??? Link to comment
midnight_racer Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Pentru ca am ajuns prea tarziu... toti mosii merg prin oras cu goLanele lor si abia se misca... un trafic de bucuresti... dar cu mormoloci... Link to comment
Recommended Posts