test_driver Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 dreamlike, bine ca nu ai spus si ce valori aveam in masina ca sigur o gaseam sparta. Oricum acum puteti sa o furati, Are toate piesele foarte noi Mai putin cutia, a fost la mana a 2 a, si motorul e original. Intalnirea a fost super, daca eram si mai multi era si mai bine. POate saptamana viitoare. Link to comment
MCojo Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 ...cat ii urasc pe cei care spun asta... Feeling is mutual... Se pare ca frigul pune stapanire, caci iarna s-a saturat sa mai bata la usa si a intrat direct pe geam... Bine ca Cafe D'Art e aproape! Link to comment
MethodRO Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Gata de acum in colo putem posta pt fiecare intalnire in parte ca sa nu mai fie confizii cu locurile intalnirilor. Multumim adminilor pt aceasta mica schimbare. Link to comment
dreamlike Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Imi cer scuze inca o data test driver, dar daca ti-o ciordesc poate iti dau asigurarile una noua, tot iti repara ei masina mai mult decat platesti tu casco, asa iti dau una noua si au scapat de tine (o perioada). Astazi e si mai frig, poate saptamana viitoare venim cu sania la intalnire. Link to comment
mike.omega Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 O fi venit frigul dar ii venim noi de hac! Tre sa-mi gasesc geaca de iarna neaparat PS: weekendu asta nu s-a mai intamplat nimic Link to comment
test_driver Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Pai daca vor sa scape de mine astia de la asigurari trebuie sa le puna si chei de cauciuc vecinilor ca sa nu mai zgarie vopseaua sau sa-mi cumpere garaj . Link to comment
midnight_racer Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 @mike: nu cred ca era bolidul meu... eu am ajuns acasa pe la 21:00.. si nu am mai trecut pe la intalnire... banuiam ca ati lpecat. Poate doar daca s-a miscat singur.. Link to comment
test_driver Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Sambata viitoare cine vine? Nu se alta dar m-am apucat de afaceri, fac asigurari RCA, poate am si niste clienti cu daewoo sau chevy. Daca faceti in grup ofer discount, hai ca eu intru primul in grup. Dreamlike, cred ca tu esti obligat sa faci asigurare la mine, nu de alta dar ai datorie cu poza aia la numar . Link to comment
paul_marines Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Scuze pentru neprezentare insa problemele familiei m-au trimis departe de Constanta la cam 400 de kilometri, insa cu gandul am fost la voi asa ca ma pot ponta si eu alaturi de cei cu prezenta fizica. Maine o tai iarasi prin tara si daca nu cade un meteorit de zapada peste tara, ne vedem de un colind next weekend 1400 trecute fix. Edited December 12, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Sambata viitoare cine vine? Nu se alta dar m-am apucat de afaceri, fac asigurari RCA, poate am si niste clienti cu daewoo sau chevy. Daca faceti in grup ofer discount, hai ca eu intru primul in grup.Dreamlike, cred ca tu esti obligat sa faci asigurare la mine, nu de alta dar ai datorie cu poza aia la numar . Ba pardon! Vezi ca unii iti fac concurenta Link to comment
dreamlike Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Test driver incerci sa ma santajezi, sau imi faci o propunere concreta reciproc avantajoasa? Link to comment
paul_marines Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 O afacere buna este accea in care fiecare parte considera a inselat-o pe cealalta, intr-un context unilateral avantajos. Link to comment
dreamlike Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Individul uman se angajeaza in interactiuni cu alti indivizi constientizand posibilitatea de a primi mai mult decat da celuilalt si mizand pe faptul ca celalalt rationeaza la fel si cu cat o persoana se asteapta sa obtina un profit mai mare din schimbul cu alta persoana, cu atat mai dispusa este prima persoana sa initieze relatia de schimb.(P. Blau - Teoria schimbului social) O iau razna, am inceput sa filozofez. Link to comment
midnight_racer Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Sambata aviatoare vizitez meleaguri capitaliste... pardon bucurestene. Daca-l prindeti pe ZDB... jumuliti-l de autocolante... sa mai dea sa le tina si altii (@Mike: contez pe tine)... ca incerc si eu sa iau unul... si degeaba. O sa ma prinda anul nou in Brasov si nu o sa ma recunoasca membrii de BV cand o sa trec pe la poalele Tampei. D-le ZDB... le dai cu taxa de le tii asa de strans "> ??? Edited December 12, 2005 by midnight_racer Link to comment
MCojo Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Am deschis un nou topic despre intalnirile noastre aici urmand ca acesta sa il reluam poate...la vara Link to comment
test_driver Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Test driver incerci sa ma santajezi, sau imi faci o propunere concreta reciproc avantajoasa? Pai eu zic ca va fi reciproc avantajoasa, mai ales daca lasi spaga mare Link to comment
CT_ZDB Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 O sa inchid aici si o sa fac curatenie... Continuam discutia aici: 1 Link to comment
Recommended Posts