NFS Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Puneti intalnirea aia intr-o zi si asa sa ramana sa stie lumea pe ce se bazeaza... daca o tot schimbati, nu se mai intelege om cu persoana, parerea mea, hîc! Portocaliu: satul de vacanta si intrarea in mamaia Vrei sa zici, sătul de vacanţă! )"> Link to comment
mike.omega Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Avand in vedere ca eu sunt mai maleabil dpdv al programului am decis sa respect decizia celor din tara, acum sper ca cei din ct sa citeasca la timp )"> Link to comment
remix Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Oameni buni, distractie placuta weekendul asta. Eu poate mai rup un weekend in August sa ma mai dau pe la mare dar pana atunci sper sa va vedeti cat mai multi si mai organizat. Bafta multa la intalniri ! Link to comment
SORAN Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Cred ca o sa fiu si eu prezent sambata asta! Sper sa nimeresc! Mi-am scos harta la imprimanta Link to comment
mike.omega Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Esti binevenit ca oricine de pe forum Vrei un nr de tel pe pm pt urgente? Edited July 29, 2005 by mike.omega Link to comment
mike.omega Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 (edited) Asaaaa, deci ne-am intalnit! Prima oara a venit ZDB-ul, mi-a inmanat sticker chiar daca sunt sanse sa nu-l pun, am explicat eu de ce Apoi a plecat sa se aventureze in jungla mamaieza si dupa un timp, relativ scurt a a aparut un tico argintiu si cu evacuare borla, niiice Din pacate n-am retinut nick-ul omului cu Tico, spr sa ma ierte insa a fost super in compania lor am vb, ne-au piscat tantarii, am vb si i-ar ne-au piscat tantarii si tot asa Ceilalti membrii care se anuntau sa vina, n-au aparut, imi pare rau pt ei daca au aparut cat timp am fost la cumparaturi... PS: trebuie schimbata locatia ca ne-au mancat tantarii! propuneri pana miercuri ca oamenii sa stie din timp daca se schimba ceva! PS: pt cei care se intreaba daca sunt batut in cap, da sunt! cel cu tico argintiu este Soran! Si urmeaza poze Edited December 13, 2005 by CT_ZDB Link to comment
NFS Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ...insa a fost super in compania lor am vb, ne-au piscat tantarii, am vb si i-ar ne-au piscat tantarii si tot asa Vezi? Daca taceati din gura, nu va mai ciupeau tantarii! Link to comment
mike.omega Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ideea e ca la 7 cand ne-am strans prima oara n-a zis nici o ganganie nimic, dupa la 9 au aparut Dragi constanteni, sau si din alte orase, propuneti alt loc de intalnire, fara tantari Link to comment
CT_ZDB Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 MIke, problema cu tantarii este aceeasi orunde am merge... cum se lasa intunericul, cum apar vampirii insetati de sange!!! Inca odata multumiri primariei, in frunte cu "marele" ei conducator Cat despre intalniri: la mai multe si la mai multi participanti p.s. Faceti tot posibilul si evitati in weekend deplasarile cu masina in MAMAIA (3km in 45 min... ) , eu data viitoare o sa iau bicicleta! Link to comment
zapacitu Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Sambata asta o sa particip si eu Poate si urmatoarea...Am concediuuuuuuuuuuu Link to comment
mike.omega Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Aha, eu ma gandeam sa ne adunam in paracarea aia de la Bowling(cea de la strada) insa daca e la fel, mai bine stam in banca noastra Da! Sambata viitoare same hour, same place! Si cred ca o sa vin numai cu cele 2 picioare dupa mine ca fratimiu merge la liberty parade Link to comment
zalmoxis Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Sambata asta ajung la Corbu deci e posibil sa aveti musafiri!!!!...La Constanta adica!!!!....Deci ora 20 ?!? Link to comment
mike.omega Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ora 19:00 Corbu inseamna ca ajungi si prin Vadu? O sa merg si eu pe acolo dar mai sprea jumatatea lunii Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 fftopic: Vadu e in Corbu! Link to comment
mike.omega Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 fftopic: Noap Cum iesi din corbu, care e defapt e compus din 2 sate(corbu de sus si de jos sau ceva de genu) faci dreapta si mai ai de mers vreo 10 km pana in Vadu si apoi pe plaja Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 fftopic: Hai sa nu ne certam pentru asta. Crede-ma stiu mai bine. Daca vrei putem sa punem un pariu pe o lada de bere. Radacinile astea... Nu te lua dupa locatia de pe forum ! Adresa exacta pentru Vadu este: sat Vadu, comuna Corbu. Link to comment
florinbad Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Sa pregatiti covorul rosu! Vin si eu cu Micutul Porsche! Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 In cazul asta facem lista Deci... Eu, ZDB-u, ToPser, Zalmoxis, Zapacitu, FlorinBad, si mai spunea Peste Imputit ca il avem ca oaspete Sunt sanse sa ne adunam 7 oameni, a-ti inteles unde??? Ceilalti din CT dormiti? Link to comment
ToPser Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 mai e si stalker din C-ta ... o sa-i trimit un pm sa vad daca vine >- Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 (edited) Dai mesaj(pm) sa-mi spui daca vine sau nu Edited August 3, 2005 by mike.omega Link to comment
Leutzu Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Sambata sunt si eu la mare, poate trec pe la voi, numai sa imi explicati unde va intalniti... Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Vezi ca e postata o harta a zonei, sper sa te descurci Link to comment
ToPser Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 stalker deocamdata nu a raspuns...sa vedem... Link to comment
Leutzu Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Vreau un nr de tel al unui cunoscator, daca se poate...sa am pe cine sa sun pt indrumari. Link to comment
Recommended Posts