NFS Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Weekendul alalalt , pe 14, sunt si eu pe la mare, nu stiu unde exact, dar daca pot va trag o vizita. "> Link to comment
mike.omega Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Lista update: Eu, ZDB-u, ToPser, Zalmoxis, Zapacitu, FlorinBad, Peste Imputit(desi nu a confirmat) si Leutzu Anybody else??? Sapt viitoare nu garantez ca pot veni, e ziua mea si nu stiu sigur ce program voi avea Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Tot ce pot sa spun la ora asta e ca am fost mai multi Detalii maine cand imi organizez gandurile si sper sa puna si pozele Link to comment
mike.omega Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Si rezumatul In ciuda faptului ca am intarziat 15 min, oamenii erau prezenti si pusi pe discutii. Erau TopSer si Leutzu(&Leutza) care discutau aprins, imediat dupa mine a aparut si Peste care a uitat sa zica sa aducem niste mici, daca tot are gratarul cu el Apoi a trecut ZDB-ul sa ne salute, timp in care Peste si Leutzu au scos sculele sa repare o semnalizare, cred ca ar trebui organizata o intalnire intr-un service Apoi a aparut Zapacitul cu matizul care nu suporta benzina din acelasi loc Concluzie: oameni indragostiti de masinile lor care ar face orice sa mearga mai bine si mai repede Link to comment
NFS Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Joi plec la mare, ma cazez pe la Mamaia, va sa zica ratez intalnirea din Bucuresti, dar sper sa pot ajunge la cea de la C-ta. [-O Cam pina pe la ce ore se sta la voi acolo? Ca sa stiu cum ma orientez in timp. Aaaa... si bagati-mi si mie pe PM niste numere de telefoane, cineva care vine sigur, in caz ca nu ma descurc. Link to comment
ToPser Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Cred ca ai numarul meu!!! Daca nu ti-l transmit pe privat!Problema este ca la ultima intalnire am fost doi constanteni(unul din Medgidia) si trei din Bucuresti!!! Tot Bucurestiul este fruntea! Constanteni treziti-va!!! Ultima oara s-a stat pana pe la 22 si un pic . Eu zic sa ne intalnim vineri putin mai devreme adica pe la ora 18 ! Link to comment
mike.omega Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Topser sunt sanse sa te las singur sapt asta insa s-a intors Test Driver in tara si poate o sa-l aduc pe el cand mai ajung De adaugat la rezumat: 1. Zapacitu are o fetita blonda superba, sa-ti traiasca 2. Nu ne-au mancat tantarii Link to comment
Leutzu Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) Nu ne-au mancat pentru ca au mancat-o pe Leutza Oricum m-am simtit super alaturi de voi, si abia astept sa ne vdm si data viitoare (poate chiar in buc). Astazi am ajuns si eu acasa si deja imi e dor de mare. Edited August 8, 2005 by Leutzu Link to comment
mike.omega Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 (edited) Deci de asta se baricadase in tico Edited August 9, 2005 by mike.omega Link to comment
Leutzu Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Da si dupa ea au intrat si vre-o 2 tantari de care m-am descotorosit pe drum spre Jupiter. Link to comment
MCojo Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Maine se preconizeaza ceva?! Link to comment
mike.omega Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Din pacate eu nu voi veni, insa data viitoare nu lipsesc, am sa incerc sa-l aduc si pe Test Driver Link to comment
ToPser Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Dupa cate vad nimic nou pe frontul de la Constanta!!! Pacat !!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Martia asta am vazut la Oil Terminal ( nu ma intrebati ce cautam acolo, si eu credeam ca sunt in concediu. Aparent doar eu credeam asta ) un Matiz maro deschis cu numarul CT-76-P*P cu autocolant DaewooClub.ro. Nu se anunta la intalniri? Pe cine am vazut? Link to comment
ToPser Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 ori adriake ori ga^dele ... culoare cafea cu lapte asa nu ? euro III Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Cam asa ceva.. cafea cu lapte... intra in categoria culorilor pe care doar femeile le stiu dupa nume (petrol, pastel, de-astea...) Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 La urmatoarea intalnire promit ca vin Insa m-a trasnit o idee, intre 18 si 21 e caravana tiriac auto in oras(inca n-am aflat unde) ne adunam mai devreme(vezi ora 5) si mergem sa aruncam si noi un ochi? Pareri, opinii??? Link to comment
NFS Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 N-am putut sa ajung la intalnire, din pacate... pina la urma cind v-ati intalnit, vineri sau simbata? Sau ati lasat-o balta? Link to comment
ToPser Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Cel putin eu am last-o balta ca nu s-a inghesuit nimeni ! Link to comment
mike.omega Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Another chance, pleeeeease De data asta cred ca vin cu stickeru lipit Link to comment
zapacitu Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 (edited) Salutare...deja am parasit C-TA , imi pare rau ca nu am ajuns si la urmatoarea intilnire, si nici nu am mai intrat pe net.Nu am gasit un net cafe pe nicaieri.Oricum a fost super, am discutat o gramada.Din pacate nu mai sint in C-ta, deja sint in Bacau.Chiar eram curios daca a mai fost cineva simbata trecuta.Astept intilnirea din Bucuresti de saptamina viitoare.Pina atunci toate cele bune si sa aveti drumuri usoare. PS.multumesc constantenilor pt primire si tratatie, sinteti super.Spe sa va mai vad si cu alte ocazii. Edited August 17, 2005 by zapacitu Link to comment
mike.omega Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Avand in vedere ca mai sunt cam 36 de ore pana la intalnire... poate confirma cineva ca vine? Link to comment
mike.omega Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Ma cam face invidios intalnirea anuala, locul e superb, am mers si eu acolo cand eram mai mic, muult mai mic Acum sa revenim la marea noastra albastra si neagra, mai vine cineva la intalniri?? Sambata asta au fost subsemnatu si Test Driver, restu??? Link to comment
Recommended Posts