Jump to content

Intrunire Daewoo Club In Constanta

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hai la anuala atunci :P

Heh, as veni insa abia dau examen(de carnet) pe 20, sau cel putin asa sper :banana:

Topser ne organizam! Test Driver a zis ca vine, daca il anunt in prealabil si mai trag eu de ZDB pe ym :mrgreen: Restul???

Ar fi utila o lista cu membrii activi din ct, parca vazusem pe cineva cu un kalos visiniu :scarpin:

Eu vin sambata dar spuneti-mi locul si data nasterii. (a intalnirii)

Claz daca vrei sa vi si esti in Neptun da-mi un telefon, sau un beep si te sun eu, si mergem amandoi, ma gandesc ca nu cunosti prea bine Constanta. Si eu stand in Eforie putem merge in "Coloana".

@Test Driver: locatia e acolo unde ne-am intalnit sambata trecuta ;)

Deci... lista cu cine vine :D

1. Eu

2. Test Driver

3. Topser

4. M Cojo(intrarea care e vizavi de Rompetrolu de pe Soveja)

5. Claz (sper sa poti ajunge)

6. ZDB, o sa-l sun, sau vad eu cum dau de el :thumbl:

Altcineva???

@mike.omega. Sa nu incurci lumea, pe langa rompetrol trece si str. primaverii, e chiar primaverii colt cu soveja :banana: .

Deci intalnirea e poimaine. Sper sa nu apara vreo urgenta ceva intre timp. :P :D

Poate schimbati si ora ceva, vad ca e cineva caruia nu-i convine, eu sunt de acord cu schimbarea orei.

Edited by test_driver

La 17:00 (chiar inainte de 17:00 o sa fiu la locul cu pricina... (la 16:15 trebuie sa fiu in Mamaia.. cam pe la capat), asa ca ajung pana la 17 la intalnire. O sa fie prezent si MethodRO. :banana:

Abia am ajuns de la intalnire si m-am pus pe treaba, asa ca nu am foarte mult timp sa scriu cronica. (Treaba pe care o am acum e foarte laborioasa si implica amestecuri complicate. Gin, schweppes si lamaie. Greu tare!)

Intalnirea a fost super, baietii si mai super.

Vreau doar sa remarc dezacordul din nick-ul lui mike.omega. Nu a reusit sa ma lamureasca de ce e o mega. Corect e UN mega :D

A! De remarcat e si Tico al lui ToPser! Super lucrata masina.

Revin cu amanunte de la fat(z)a locului. :thumbl:

Yeap misto intalnire :banana:

Nene Claz ti-am explicat de unde vine nick-ul meu asa ca...

Poza aia in oglinda e facuta de baiatul lui Topser si de asta ies toti membrii in poza ;) O sa pun si eu poze dar cand imi repar computatoru cu port USB, adica maine :thumbl:

PS: trebuia sa cenzurati numerele de inmatriculare si eu n-am inteles unde-i cronica?! :scarpin:

Nene Claz ti-am explicat de unde vine nick-ul meu asa ca...

Da, stiu. Ai deschis biblia sa te inspiri si alfa era ocupat. Il luase Romeo. Asa ca ti-a ramas numa' omega. Sa-l porti sanatos :D

@test_driver> nu spala masina, ca vreau sa masor cata sare s-a depus intr-o saptamana. :) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...