ToPser Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Cati membri sunt din Constanta? Haideti sa ne mobilizam sa facem si noi ceva !!! Link to comment
mike.omega Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Hai la anuala atunci <{POST_SNAPBACK}> Heh, as veni insa abia dau examen(de carnet) pe 20, sau cel putin asa sper Topser ne organizam! Test Driver a zis ca vine, daca il anunt in prealabil si mai trag eu de ZDB pe ym Restul??? Ar fi utila o lista cu membrii activi din ct, parca vazusem pe cineva cu un kalos visiniu Link to comment
ToPser Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 aaaaa...mcojo nu ? parca da . Link to comment
mike.omega Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Asa e, i-am trimis mesaj sa vina si el la intalnire Link to comment
claz Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Daca nu e vreme buna de plaja, sambata va vizitez si eu Link to comment
mike.omega Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Deci o sa apari la intalnire Link to comment
test_driver Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Eu vin sambata dar spuneti-mi locul si data nasterii. (a intalnirii) Claz daca vrei sa vi si esti in Neptun da-mi un telefon, sau un beep si te sun eu, si mergem amandoi, ma gandesc ca nu cunosti prea bine Constanta. Si eu stand in Eforie putem merge in "Coloana". Link to comment
MCojo Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Daca am inteles bine sambata ora 19 la baza Nautica de pe malul ghiolului mare sau la intrarea din parcul Tabacariei langa teatrul de vara Soveja?! Link to comment
test_driver Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 La intrarea in parcul tabacariei, intrarea care se continua dupa primaverii. Link to comment
mike.omega Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 @Test Driver: locatia e acolo unde ne-am intalnit sambata trecuta Deci... lista cu cine vine 1. Eu 2. Test Driver 3. Topser 4. M Cojo(intrarea care e vizavi de Rompetrolu de pe Soveja) 5. Claz (sper sa poti ajunge) 6. ZDB, o sa-l sun, sau vad eu cum dau de el Altcineva??? Link to comment
ToPser Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 eu o sa-l sun pe Doru sa vad poate vine si el >- Link to comment
ToPser Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Va rog mult daca se poate ceva mai devreme pt ca eu vin de la Medgidia si imi este cam sila sa ma intorc pe intuneric caci drumul este fff.prost pe acolo pe unde vin eu!!! Link to comment
test_driver Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) @mike.omega. Sa nu incurci lumea, pe langa rompetrol trece si str. primaverii, e chiar primaverii colt cu soveja . Deci intalnirea e poimaine. Sper sa nu apara vreo urgenta ceva intre timp. Poate schimbati si ora ceva, vad ca e cineva caruia nu-i convine, eu sunt de acord cu schimbarea orei. Edited August 25, 2005 by test_driver Link to comment
mike.omega Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Atunci punem intalnirea la orele 17:00? Daca se aproba sa schimbati si sub denumirea topicului Si sper ca a-ti inteles locatia, sper sa citeasca si claz )"> Link to comment
mike.omega Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ok, atunci la 17:00 ramane La 20:00 deja ma cheama altii in alta parte Link to comment
test_driver Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 maine vin si eu la 5 dupa amiaza. OK. Oricum mike te sun sa-mi spui exact ora. ca nu am chef sa stau 2 ore degeaba daca nu se modifica ora pana la urma. > Link to comment
mike.omega Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 La ora aia ne intalnim si a luat si ZDB la cunostinta printr-un sms Link to comment
CT_ZDB Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 La 17:00 (chiar inainte de 17:00 o sa fiu la locul cu pricina... (la 16:15 trebuie sa fiu in Mamaia.. cam pe la capat), asa ca ajung pana la 17 la intalnire. O sa fie prezent si MethodRO. Link to comment
claz Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Abia am ajuns de la intalnire si m-am pus pe treaba, asa ca nu am foarte mult timp sa scriu cronica. (Treaba pe care o am acum e foarte laborioasa si implica amestecuri complicate. Gin, schweppes si lamaie. Greu tare!) Intalnirea a fost super, baietii si mai super. Vreau doar sa remarc dezacordul din nick-ul lui mike.omega. Nu a reusit sa ma lamureasca de ce e o mega. Corect e UN mega A! De remarcat e si Tico al lui ToPser! Super lucrata masina. Revin cu amanunte de la fat(z)a locului. Link to comment
mike.omega Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Yeap misto intalnire Nene Claz ti-am explicat de unde vine nick-ul meu asa ca... Poza aia in oglinda e facuta de baiatul lui Topser si de asta ies toti membrii in poza O sa pun si eu poze dar cand imi repar computatoru cu port USB, adica maine PS: trebuia sa cenzurati numerele de inmatriculare si eu n-am inteles unde-i cronica?! Link to comment
Lucian79 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Pfff ... si eu vreau o intalnire la OR ..dar din pacate nu e nimeni de p-aici . Oricum s-ar putea ca-ntre 12-19 SEPT sa fiu la C-ta. Poate o mai puneti de-o intalnire in perioada respectiva si o voi onora si eu Link to comment
test_driver Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Misto intalnirea, sper ca Sambata viitoare vom fi si mai multi, si poate apar si eu cu masina spalata . Poza e in oglinda pt ca era si mike.un mega cu aparatul la oki > . Nici eu nu ma prinsesem care e faza. Link to comment
claz Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Nene Claz ti-am explicat de unde vine nick-ul meu asa ca... Da, stiu. Ai deschis biblia sa te inspiri si alfa era ocupat. Il luase Romeo. Asa ca ti-a ramas numa' omega. Sa-l porti sanatos @test_driver> nu spala masina, ca vreau sa masor cata sare s-a depus intr-o saptamana. ) Link to comment
Recommended Posts