NFS Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 (edited) N-are nici un fir, e ca un tampon de cauciuc, cu doua "moatze" la capete prinse in brida aia metalica. Brida e din platbanda sanatoasa, prinsa de tabla, deci e fixa. Tamponul nu se invarte, decat cat ii permite cauciucul de la moatzele alea. N-am fortat prea tare, ca mi-era sa nu se foarfece. Si noi am presupus ca ar fi tot pt absorbtia socurilor de la trantirea hayonului, sau pt amortizarea vibratiilor, tinand cont de motorul diesel... Da' sunt doar presupuneri. Ceea ce ne incurca si mai tare e faptul ca pe capacul interior de la hayon, care in mod normal acopera toata bucataria aia de acolo, are chiar si o ferestruica de vizitare fix in dreptul tamponului cu pricina, cu un capacel prevazut cu fante pt bagat varful surubellnitei. Deci e facut special pt acces facil la dracia aia, orice o fi ea! Edited June 3, 2014 by NFS Link to comment
Shift1 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 In manualul de intretinere/mentenanta/service sunt convins ca este mentionata piesa respectiva... Link to comment
augustinionut Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Demonteaz-o si mergi o perioada cu ea demontata. Daca nu se intampla nimic, ai platit-o degeaba Link to comment
Ami Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Si mai zice lumea ca nu ne comportam ca un club auto. Uite ce se discuta oamenii pe topicul intalnirii de la Costinesti... Link to comment
NFS Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 In manualul de intretinere/mentenanta/service sunt convins ca este mentionata piesa respectiva... Si eu, din pacate nu reusesc sa gasesc acel manual. Link to comment
Recommended Posts