Jump to content

Turometru Tico!....

Recommended Posts

in concluzie dupa ce am vorbit cu oamenii aia de la frima minunta (H....) am aflat ca inca nu au trimi coletul si ca maine il trimit...

in paralel am vb si cu dl nicu barbu si se pare ca si dansul va aduce cate ceva

• 11 months later...

Am vorbit cu peroana de contact din Oradea si mi-a comunicat ca in prezent acest turometru costa 135 RON, transport inclus pt plata in avans (ma ocup eu de transferul bancar). Daca ne strangem mai multi s-ar putea sa mai se poate negocia, ca deh, nu mai plateste de mai multe ori taxa de transport. Cine este interesat de turometru

sa posteze.

Edited by Senna

om de treaba , serios ;) recomand , tot de la el l-am luat si eu !

edit : turometrul la 135 ron este cum am eu ! asta e mai scump care ai pus tu link-ul !

Edited by ToPser

are si suport ! o sa pun maine poze si cu suportul !

mi-am comandat eu alt suport separat ptr ca in locul turometrului o sa pun un ceas ptr. pres.uleiului , iar turometrul il mut pe stalp ! cu suportul original !

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Scuzati intarzierea ; 4700 rpm identica in cele doua trepte de viteza ! :) >-

Viteza reala este mai mare decat cea indicata de vitezometru din cauza rotilor mai mari, turometrul a fost verificat la service cu ocazia ITP si este ok. :thumbl:

• 2 years later...
  • 1 month later...

VA salut dragi prieteni..sint din buzau si va rog(apropo)de cumparat turometru,sa mi spuneti care este pretul unuia la voi(bucuresti)si daca puteti sa mi explicati cum se monteaza,tinind cont ca sint din provincie si nu pot sa vin in bucuresti.Va multumesc anticipat...TONY

• 1 month later...