Sv3bb3 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Revin cu turometru 2 poze ... Link to comment
Sv3bb3 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Nimeni nu poate sa imi spuna cum se leaga acest turometru... iofff Revin cu turometru 2 poze ... Link to comment
Dr.L Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Nu-i asa floare la ureche,ca altfel il puteai lega si singur 2 Link to comment
Sv3bb3 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 nu am zis ca e floare la ureche dar macar o parere. Din mai multe pareri e usor sa le pui cap la cap si sa scoti ceva Nu-i asa floare la ureche,ca altfel il puteai lega si singur Link to comment
Dr.L Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Daca nimeni nu a mai lucrat cu asa ceva... Incearca sa aflii de la ce masina e si sa cauti schema de conectare (mai mult sau mai putin exacta) Link to comment
Sv3bb3 Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 ideea e ca nu e turometru de masina ci e barca mai precis de salupa O sa ma chinui sa ii fac ceva teste direct pe masina. Daca nimeni nu a mai lucrat cu asa ceva... Incearca sa aflii de la ce masina e si sa cauti schema de conectare (mai mult sau mai putin exacta) Link to comment
Alfa Romeo 1750 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Salut Uitati aici poze cu turometrul de pe Tico-losul meu. Daca sunteti interesati de mai multe detalii scrieti aici si voi revenii cu detalii. Salutare, de unde ai luat semnal pentru turometrul de la Adelaida? Eventual o poza. eu am incercat de la bobina, iar la relanti imi arata 1600 rpm, iar el nu are mai mul de 850 - 900, iar setarile din jumperi le-am facut conform schemei. Multumesc! Link to comment
CatalinC Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 mai jocate cu setarile io am observat ca sunt unpic ciudate. si am optinut realu cu pozitia pinilor in alta pozitie decat schema. Link to comment
Alfa Romeo 1750 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Multumesc pentru sfat, o sa incerc, la asta ma gandeam si eu sa fac azi, cred ca am mai citit undeva aceasta alternativa. Dar pe batrana Dacia 1300 '78 - merge conform setarii din instructiuni. Multumesc inca odata. Cu respect, Sorin - Marian Popa Scuze, ma grabeam si nu am vazut! M-am jucat la setari, si functioneaza in 2 configuratii : - k1, k2, k3 -cuplati - k2 cuplat. In schema specificia pentru Tico si Matiz sa fie k3 cuplat.(in acesta configuartie imi indica 1600 rpm) Multumesc pentru ajutor. O zi buna! Edited December 7, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
Recommended Posts