abunea Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Din ciclul ce mai gaseste omul prin debara cand face curat -> piese de la o fosta masina. Piesele sunt de Leganza, au fost cumparate toate de la Dubai (la vremea respectiva tatal meu se ducea foarte des si piesele acolo erau substantial mai ieftine ca in RO), sunt piese originale de calitate. Lista: Filtru de aer - 2 buc - 10 RON bucata Filtru bezina - 1 buc - 10 RON bucata Injector - 2 buc - 150 RON bucata Bujie - 4 buc - 20 RON bucata Bielete spate- 2 buc - 40 RON bucata Bielete fata - 2 buc - 30 RON bucata As prefera sa le dau pe toate odata, cumparatorul primeste si o pompa de benzina functionala cadou. Eu am schimbat-o pentru ca avea o eroare litrometrul (scadea sub minim) si am constatat ca am schimbat-o degeaba (probabil problema era la indicator). Ideal ar fi livrare personala in Bucuresti, daca nu cumparatorul plateste curierul. Adrian 0727.77.45.57 Link to comment
chiper_dan Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 le mai aveti? le cumpar eu stima Link to comment
Recommended Posts