Jump to content

Intalneala De Toamna

Recommended Posts

E timpul sa ne organizam ptr beuta de toamna.

Anul trecut Hotel Viva ne-a cam dezamagit, nu am reusit sa ne pilim cu alcoolul lor. M-am uitat la preturi, anul asta s-au mai scumpit un pic.

Anul trecut: 144 euro/camera/2 nopti (2 persoane)

98 euro/camera/2 nopti (single)

Anul asta: 172 euro/camera/2 nopti (2 persoane) 757 lei

124 euro/camera/2 nopti (single) 546 lei.

Am cautat si alte hoteluri cu all inclusiv la bulgari, dar se pare marea majoritate s-au scumpit. Preturi mai bune se gasesc, dar departe de plaja sau de granita cu Romania.

V-as propune sa schimbam datina si sa contribuim la dezvoltarea turismului romanesc. Si am gasit

Vila Plaja Azur (sau aici )

335 lei/camera/2 nopti/2 persoane - mic dejun inclus

Avantaje: drumul e mai scurt, super bine amplasata pe plaja, bautura o putem lua noi (toate camerele au frigider), putem juca mima in apa.

Pot da un telefon sa vad cum e gratarul, dar numai daca sunteti de acord cu propunerea.

Data maxima ptr comentarii si deliberari: 1 august.

Anul trecut Hotel Viva ne-a cam dezamagit, nu am reusit sa ne pilim cu alcoolul lor.

Eu nici atat. Nici macar cu fara alcoolul meu d-acasa! Da' tot ei sunt de vina, mama lor de bulgari!

Asa ca schimbarea o aprob si eu, tot pozitiv!

Am vorbit la vila, nu au bucatarie sau gratar pentru clienti, dar au restaurant. Vila este libera in weekendul 19.09 - 21.09.

Sa purcedem la organizare.Eu voi pleca in concediu spre sfarsitul lui august si as vrea sa terminam cu rezervarea. Deci:

Vila Plaja Azur

340 lei/camera/2 nopti/2 persoane

Avans obligatoriu minim 100 lei pana pe 10.08.2014 in cont:

NUME Detinator: Dayan Ileana

CONT - IBAN: RO72RZBR0000060007557240
BANCA - Raiffeisen
SUCURSALA - Oltenita

1. ileana

Pai avand in vedere ca e la mare, la astia de prin centru nu prea ne arde sa bagam benzina de 500-600 de lei si sa petrecem 2 zile pe drum asa pentru 2 zile de chef :rolleyes: . De mult vanez o intalnire dar slabe sanse sa prind un mai aproape de 200 km sa ma pot inhama cu 3 copii mici la drum. Sa nu vorbim de cei din vest care sunt mai departe.
Oare cati dintre organizatori ar fi dispusi sa faca intalnirea la Timisoara ?

Edited by danutza
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...