Senna Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Va salut. Eu mi-am recapatat mobilitatea, de o saptamana am luat-o pe cont propriu ca prestator de servicii de transport persoane in regim de taxi, la Pelicanul. Pot spune ca sunt multumit, pentru ca am rumegat intens acest serviciu si am decis sa abordez stilul meu propriu. Am incercat o alta abordare. Si a iesit. Sper sa tin tot asa In concluzie, eu trec pe la parcare, poate macar cei de la cieloclub mai sunt... De ce credeti ca aceste intalniri au ajuns la un declin? Link to comment
big2shae Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Ai impresia ca intalnirile de joi sunt ca feisbucul, daca nu se scrie pe forum nu exista? Noi ne vedem in fiecare joi dar nu spunem la nimeni. Sa stii ca si eu sunt la munca, abordez in stilul meu propriu- lenevesc; e greu dar nu ne plangem. Link to comment
Geo_ZGA Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Am fost... 3 masini si o mobra ) Link to comment
big2shae Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Pardon! La schimbul II au fost 4 masini si espero dj-ului! 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Dupa ora 22 cred ca e schimbul 3, nu 2 ) Si mai era si frig al dracu'... Link to comment
Recommended Posts