Jump to content

Amortizoare Matiz

Recommended Posts

Nu cred ca e posibil. Oricum si cu o diferenta de bani daca vrei sa ti le schimbi merita...asta inainte sa se termine garantia la alea vechi.

Te faci ca nu intelegi... ;)

Exact asta ziceam... merita... nu prea gasesti unde sa faci manevra (eu am incercat in 2 locuri si nu mi-a tinut!)

... daca intelegi ce vreau sa zic...

Cred ca la orice service autorizat poate sa faca chestia asta + diferenta.

... nu prea gasesti unde sa faci manevra (eu am incercat in 2 locuri si nu mi-a tinut!)

Cum spuneam, am incercat la Radacini Ferdinand si la Autonet... si n-au vrut/nu s-a putut!

Tocmai am schimbat amortizoare spate (dupa 40k km) la Daewoo Radacini, Iuliu Maniu.

Amortizoare originale coreene (cu sigla Daewoo pe ele) = 1160000 buc. + 240000 manopera :banana:

Brici! Uitasem cum merge o masina cu amortizoare ferme...

• 2 weeks later...
Cum spuneam, am incercat la Radacini Ferdinand si la Autonet... si n-au vrut/nu s-a putut!

treaba merge la serviceul Daewoo de pe stanga inainte de intrarea in Alexandria..orasul...la revizia de 1k le-am spus ca nu sunt multumit de amortizoare spate si mi-au propus chestia asta...nu m-am dus totusi ca doar troncane insa lucreaza.

poti incerca.sunt de treaba sa zicem

• 2 weeks later...
Tocmai am schimbat amortizoare spate (dupa 40k km) la Daewoo Radacini, Iuliu Maniu.

Amortizoare originale coreene (cu sigla Daewoo pe ele) = 1160000 buc. + 240000 manopera :banana:

Brici! Uitasem cum merge o masina cu amortizoare ferme...

Amortizoare originale coreene cu sigla daewoo pe ele am si eu din fabrica...m-am uitat atent cand era ridicata pe elevator. Masina e din ian.2005...parca trebuiau sa fie bilstein compa de la Sibiu. Acum dupa 4000km zgomotul initial, troncaneala a disparut. nu e doar o impresie. Or fi inceput sa puna amortizoare coreene din fabrica din nou?

• 1 month later...

Din tot ce am citit eu la voi aici am inteles ca Monroe sunt bune dar nu prea poti sa le pui decat daca ti le cumperi tu! Am fost la doua serviceuri si nu vor sa puna decat pocnitori de sibiu care nu vreau nici sa ma impushti!La Autonet...mi-au spus ca Daewoo nu mai schimba pe garantie amortizoare pt joc in tija(de aici troncaneala de masina plina cu butelii)!!!Ce ma sfatiuti sa imi cumpar Monroe Reflex cu banii mei si sa inchei socoteala cu umblatu pt troncaneli sau sa mai caut serviceuri? Monroe REFLEX 2mil bucata pt spate!Am gasit un importator care are depozit de amortizoare Monroe.

Am si eu o problema la amortizorul fata dreapta, a inceput sa aiba un zgomot metalic, usor observabil pe piatra cubica. Aceasta problema a aparut dupa un drum de vre-o 1000 km facuti prin tara, iar masina are 4500 km ... E normal sa pice asa repede ? Sau poate fi alta problema... ???? :wallbanger:

Maine sunt si eu programat la schimbat ( a doua oara ) amortizoarele pe spate !Masina are 17.000 km !Imi pun amortizoare poloneze si din cate am inteles astea sunt mai bune decat Billstein !Aaaaa, am uitat sa va zic ca astea care le am acum sunt (asa scria pe ele dar eu nu cred ) koreene .

Nu erau in cutie si dupa cum am spus erau prelucrate ( materialele componente) groaznic !

Sa vedem de maine daca mai cloncane !Bafta

La mine a fost exact invers!La ultimul Matiz euro 3 luat la firma am avut probleme cu primele amortizoare care erau "made in Poland".Le-au schimbat cu unele" made in Korea" si de atunci nu am mai avut probleme.

Eu sunt din Ploiesti si o sa le schimb la Automar !Masina e in garantie , deci le schimb in garantie !

• 1 month later...

Ziua buna, mai fratilor...

Iata si una de la lupulica...:

La 1.500km,am fost si eu silit sa schimb odorului (an 2004/iulie) amortizoarele spate,fabric...compa-sb(loool!).Variantele oferite de service automar ploiesti, au fost: tot compa(moca-garantie) sau monroe 2,5 mil cu 2 ani garantie pt ele.

Am ales sa raman fara banii de paine... :banana:

Nu cred ca aveam de ales, mecanicii au fost fair- si mi-au trantit-o: "nene punem compa,da` ne vedem peste 1500"

So..

Intai completeaza locatia.Dupa aia sa stii ca te-au pacalit pt ca acum ( cel putin acum o luna ) la Automar aveau Daewoo poloneze(asa scria pe ele) si sa stii ca astea sunt bune ( prima oara am si eu liniste in masina).

Deci ori nu mai au poloneze(m-as mira) ori au ei un smen cu dealerul de Monroe!

Bafta

• 2 weeks later...

Am pus pe spate amortizoare intarite de un strungar iscusit si va anunt ca e super.Maine le iau si pe cele de fata si le montez si o sa va spun cum sta masina pe strada.

Prin service am schimbat deja vreo doua perechi pe spate si una pereche pe fata si asa ca m-am cam saturat.

ACUM AM PTR CINE E INTERESAT 2 AMORTIZOARE FATA(PE ULEI) ASA CUM VENEAU ANSAMBLATE DIN COREEA ADICA CU JAMBE CU TOT SI CU ARCURI

id mesenger: cosminjgr