Ami Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Azi e ziua Ilenutei Face iar 18 ani, Joi incalecam pe cai Ca sa-i spunem "La multi ani"? Link to comment
ileana Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Anu' acesta ma destainui, De prea mult timp ma tot chinui, Sa ascund cu-nversunare Varsta mea infloritoare. Cei 18 ani s-au cam dus, Cu TVA-ul dedus. Adevarul gol-golas, E ca beau azi adalmas, Pentru 19 anisori, Frumosi si ametitori. 1 Link to comment
big2shae Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 C-or fi optişpe sau nouăşpe De scapat nu poti de noi, Ne-adunam joi pe-nserat Si plecam spre ustu-joi! Cu Leutzu am vorbit Vine, evident insotit, Intrebarea mea ce mare Proaspătul tătic apare? Hai ca vor mai tot posta Care si cum va vrea Mai important si tare-n rime E ăla care joi vine! Link to comment
ileana Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Foaie verde ombilic, Cine-i proaspatul tatic? Link to comment
Mircea Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Stau si ma intreb: fu tare tulburelu' anu' asta? Link to comment
big2shae Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 N-o sa zic ca-i suparare, Ramane doar de vazut Daca vine la plimbare, Oare ne da de baut? :-) Stau si ma intreb: fu tare tulburelu' anu' asta?Suntem tulburati de oboseala, sau obositi de tulbureala! Link to comment
NFS Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Uite' avui o reverie... Ca pe langa usturoi Sigur e si-o poezie Pe forum, topicul "joi" Nu m-am inselat, se pare Totusi nu o sa insist Ca n-am mare inspiratie Da' n-am putut sa rezist. Proaspatul tatic, se stie, Daca e cine cred eu Nu prea cred ca ne'nsoteste C-are treaba la bebeu'! Hai ca ne vedem diseara Dati si voi un bip, ceva Sa ne adunam 'olalta S-o luam spre Oltenita. Link to comment
Senna Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Sal all. Eu nu mai sunt de mult la Taxi Pelicanul, acolo m-as dus sa-mi formez mana, eram si eu rookie-noob. Se sapt viitoare ma bag la Speed sau Meridian taxi, seriosi. Mai vin eu pe la Polivalenta, week-end placut tuturor! Link to comment
big2shae Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Vezi ca pe vremea asta intalnirea se tine in parcare la sun plaza, e mai putin frrrig! 1 Link to comment
Senna Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) Am crescut si noi, nu mai rezistam la "cancer" Acum toti o vrem "inauntru" ) Edited October 29, 2014 by Senna Link to comment
NFS Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Sal all. Eu nu mai sunt de mult la Taxi Pelicanul, acolo m-as dus sa-mi formez mana, eram si eu rookie-noob. Se sapt viitoare ma bag la Speed sau Meridian taxi, seriosi. Mai vin eu pe la Polivalenta, week-end placut tuturor! Daca auzi de vreo comanda din zona Unirii, sa n-o iei, te rog eu frumos! Link to comment
Senna Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Eu nu dau in comenzi, eu iau la japca, nu mai scap de ei cand ies pe strasse. Ca sunt un domn bine, cred ca de asta ma prefera pe mine Eu sunt gen Taxi VIP, am clienti fideli LA unirii lucrezi tu Nefeseule, nu? Link to comment
Senna Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Vanzare buna sa ai! Ai petarde? ) Link to comment
big2shae Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Petarde gasesti la gara de nord. Dar tu stii asta mai bine pelicanule! Propun sa-i schimbe cineva nickname-ul in "Senna Mondyalu' " (taxi mondial) Hai ca ne-ntimdem cu gluma! Coane nefese, cum dai varza? Fa si tu o oferta pt membrii dwcc gen 10% reducere. Poti face un barter cu Mondyalu' cu transport la domiciliu! Link to comment
Senna Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Nu sunt Mondialu' pentru ca urasc manelele! Un zgomot inutil! Link to comment
Senna Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Singura manea care imi place si amuza la maxim este: https://www.youtube.com/watch?v=dzvpSIWs9WE Link to comment
Senna Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 La Multi ani 2015! Ce mai faceti verilor/verelor? Link to comment
Recommended Posts