dick Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Stie cineva ceva despre calitatea aditivilor Metabond? Link to comment
ToPser Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Am folosit pt benzina sa mai scap de detonatii ca in provincie benzina-i proasta si nu prea ai de unde alege si nu am observat imbunatatiri pe deasupra mi s-a parut si scump!!! Link to comment
METABOND Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 (edited) Pentru a scapa de detonatii trebuie sa folosesti o benzina cu CO mai ridicat (99). In tot cazul, nu cred ca apar detonatii la Tico chiar si cu benzina mai prosta. Ce raport de compresie ai. Stiu ca apar detonatii cu benzina CO 95 doar daca ai raportul peste 10:1. Bujii, avans??? Sunt ok la tine ? Nu apreciem reclama agresiva Edited February 21, 2007 by Satori Link to comment
uskt2005 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 @METABOND> De unde ai tu cielo din 91? Chiar asa iti bati joc de noi? Link to comment
METABOND Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 (edited) Intr-adevar, anul de fabricatie este gresit. Am modificat. Este 95. Mie nu mi se pare ca ar fi fost reclama agresiva, dar nu are nici o treaba CO cu aditivii pusi in rezervor. Edited February 21, 2007 by andreib Link to comment
ToPser Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 S-a pus Metabond la trei masini odata Nubira 1 ,Tico,SuperNova si o Dacie berlina ,s-a achizitionat aditivul cam de obligatie ca sa facem vanzare cuiva ,pers. importanta ! Pot spune ca nimeni nu a simtit nici o schimbare ,ba pe deasupra Nubira a trebuit sa mearga la curatat injectoarele ! Nu mai am detonatii la Tico pt ca am schimbat furnizorul de benzina ,cat despre bujii, avans etc .nu se pune problema la mine ! >- Link to comment
Recommended Posts