DUNE Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Vand 200 de casete audio cu muzica diversa, exclus manele si alte aiureli. Pretul este fix 200 lei set complet. Revin imediat cu poze. Poze cu casetele in discutie. Link to comment
popadanie0021 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 nu le vinzi la bucata? Link to comment
NFS Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Da' poate era mai bine daca faceai si tu niste poze mai... poze ... adica sa poata da omu' un zoom, sa vada si el niste titluri... ma gandesc ca suntem totusi in sec. XXI ! Edited April 27, 2015 by NFS Link to comment
DUNE Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Poate acum se vad mai bine? Link to comment
Englishman Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Nu. Chiar deloc. Nu se poate citi nimic. Si chiar m-ar fi interesat sa-mi bag si eu ochiu` pe acolo. Link to comment
DUNE Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Nu. Chiar deloc. Nu se poate citi nimic. Si chiar m-ar fi interesat sa-mi bag si eu ochiu` pe acolo.O sa fac noi poze si pun din nou. Ideea e ca toata muzica de acolo e stransa de mine de-a lungul timpului si nu "contin" manele, iar daca le dau m-as bucura sa le primeasca cineva care e pasionat de casete audio. Am pus si un pret derizoriu la ele sa nu zic ca le-am aruncat pur si simplu. Link to comment
Recommended Posts