calinjack Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Vand matiz E 2007 ,euro 3,verde marin metalizat taxa platita de nou,unic proprietar,fara rugina,casetofon Grundig,paravanturi,bare portbagaj optional, 44kkm,fara antecedente,cauciucuri vara+cauciucuri iarna ,6 jenti,inchidere centralizata,alarma toyota,(TJJ) recent schimbat distributie,antigel,lichid frana,placute frana,cablu ambreiaj,brat inferior dreapta,bucse sarcina fata,reglat geometrie directie. pret 1600 euro negociabil, Link to comment
augustinionut Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Pune si o poza cu teava de esapament. Link to comment
calinjack Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 o sa pun daca vrei.da de ce? Link to comment
calinjack Posted July 4, 2015 Author Share Posted July 4, 2015 (edited) iaca Edited July 4, 2015 by calinjack Link to comment
korydon Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mai este valabil anuntul ? Link to comment
calinjack Posted October 9, 2015 Author Share Posted October 9, 2015 cer scuze ca nu am scos anuntul,dar din pacate m-am razgandit,si pe deasupra m-a si lovit unul in partea din spate si acum am bara deformata si fusta la fel.nu se vede fusta inca pana nu dau jos bara dar efectul e ca se inchde si deschide greu haionul.astept raspunsul asigurarilor.scuze inca o data si rog moderatorii sa inchida. Link to comment
Recommended Posts