expero 16V Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Scimbasi masina coane? Ca am vazut 6.8 si nu cred Espero in stare de consumuri dinastea mai ales la 160km/h. Acolo consumul e peste 10L/100km orice ai pune. De MOL am mai vorbit de multe ori. Imi par seriosi (la statii ma refer) dar e o mare diferenta intre 95 si 98 la ei. Au insa preturi mai mari. La 95 cer cam 500ROL/L pt aceeasi benzina Rompetrol 95 (care nu mi-a facut nici o impresie) Am schimbat-o in sfarsit.. )"> La ce te referi cand zici ca e mare diferenta intre Mol 95 si 98 . La preturi sau la calitate . Astia de la Buxzau , cand bag benzina de oras ( 95 ) imi zic - nu baga pt. ca e de la rompetrol sau baga pot. ca e de la ungaria . La asta te referi? Link to comment
panzer Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Mol 95 si Rompetrol 95 sunt unul si acelasi lucru. Mol 98 e o benzina buna adusa din Ungaria. Nu e plina de aditivi de ardere cum sunt celelate de >= 98 Pt a obtine 98 e necesar alt proces de fabricatie. La noi se obtine prin adaugare de aditivi de ardere. Benzina arde mai usor: de aici si senzatia ca relantiul e mai linistit. Link to comment
oureche Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Mi-a zis un amic cu Matiz Euro 3: Vezi alimenteza cu benziina Petrom 99+, este ieftina (atunci 32.500/L) si merge super masina. Am fost cam reticent, pun benzina doar MOL 98, si cateodata OMV 100. Am bagat 15L, si masina a mers foarte bine, as putea chiar spune nici o diferenta fata de MOL 98. Problema este ca a doua oara cand am alimentat deja o scumpisera la 35.000/L Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Ieri era 36 200! Si mi-a consumat si 14 la suta cu ea ( ce-i drept infigandu-ma in acceleratie). Nu mai bag! Link to comment
panzer Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Pai si MOL 98 cat costa? Nu cumva tot pe acolo: azi pe Maniu era 37.000. Link to comment
Shibby Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ma bag si eu in vorba.Am Matiz-ul de aprox. 7800 km si fiind nemultumit de puterea motorului am incercat cam toate benzinele de calitate +++ de pe piata. Super 99 de la Petrom are cel mai bun raport calitate/pret dintre benzine (sunt la al 3-lea plin cu benzina asta) dar OMV 100 este regina ca putere. LukOil 98 este identica cu omv 95 zic eu.Mol 98 e ok dar cam scumpa ptr banii astia. de la Shell nu bag ca stiu pe cineva de acolo!. A sa nu uit LukOil, Petrom Sos Chitilei, OMV BuCurestii noi, Mol Centura Otopeni-Mogosoaia. Toate sunt benzinarii nou infiintate (aprox 6 -12 luni) si de aceea sunt diferente fata de altele din oras, probabil rezervoare mai curate.Nu ma prea pricep la masini, doar merg, dar un tip obsedat a remarcat ca am teava de esapament f curata(daca sa poate remarca asa ceva), poate de la benzina? Link to comment
Recommended Posts