Jump to content

Recommended Posts

Buna seara .. de 2 saptamani am o problema cu incalzirea . Cand dau pe treapta 1 , dupa ce se incalzeste masina baga aer caldut , pe urma dau pe treapta 2 baga aer mai rece ca pe 1 dar caldut , iar pe 3 si 4 baga din ce in ce mai rece . Daca merg cam 5 minute pe 2 sau 3 si reduc pe treapta 1 baga aer fierbinte , dar cand revin la 2 din nou aer mai rece ca prima data . Daca mai merg pe treapta 2 mult incepe usor usor sa bage aer caldut dar nu fierbinte cum baga inainte . Care ar putea fii cauza problemei ? Stiu ca este putin cam ciudata treaba ..

Pana acuma am verificat radiatorul frontal , nu are scurgeri . Robinetul se aude cum se deschide cand invart de el pe cald/rece sau unde sa bage aerul in habitaclu .

Mi-a zis cineva ca ar fi din cauza termostatului ca a ramas blocat pe deschis dar acul in bord imi urca normal . El a pus mana pe furtunul din stanga cum te uiti la motor si a zis ca e fierbinte si ar trebuii sa fie rece , cel care duce in radiator si pe urma , pe cel din dreapta care era rece si trebuia sa fie cald , care pleaca din radiator catre caloriferul din bord

Topicul respectiv este foarte bun si cuprinzator, exista mai multi colegi care s-au plans de aceeasi problema. Eu m-as risca sa suspectez caloriferul, cred ca este (partial) infundat.

Se inchide aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...