Jump to content

Vand Jante 4X114,3 R17

Recommended Posts

Vand jante aliaj marca BBS Cr7 made in Germany

Detalii: 8,5j fata cu 9,5j spate,toate având Et 30

4inele(plastic) centrare

Jantele se vand cu sau fara anvelope depinde de cerința.

Momentan jantele au anvelope de vara folosite 1sezon mărimea 215/50/17

Pret fara anvelope: 1500ron fix.

Cu anvelope de vara 550euro.post-43310-145370448672_thumb.jpgpost-43310-145370450025_thumb.jpgpost-43310-145370453828_thumb.jpg

Pentru alte detalii contactați-mă pe mail

danifeldg@yahoo.de

Multumesc pt informatiile complete. Eu vreau sa cumpar un set de cauciucuri de vara, insa as vrea sa iau o marca premium. Am citit despre aceste Infinity si destui spun ca n-ar fi rele, insa cred ca voi ramane la piticii mei cu marcile premium.

Bafta la vanzare!

Pentru putin.

Într-adevăr cele premium sunt altceva,doar ca in perioada aceea nu se putea altceva.

Numai bine.

Multumesc de urari[emoji4]

Însă v-asi putea ajuta cu 4anvelope premium.

Cumnatul meu locuiește in Germania si imi trimite o multitudine de anvelope vara/iarna,orice dimensiune doriți

Jante tabla/aliaj..etc.

Daca puteti sa imi Spune-ți un badget i-asi spune sa caute acolo si sa se încadreze.

Doar sa imi comunicați cerintele:dot,marca preferata si min de profil in mm.

O zi cat mai frumoasa

Salut, am avut o experienta neplacuta cu niste Goodyear cumparate SH de la cineva care aduce tot din Europa de Vest. Am luat 2 Goodyear si desi aparent erau foarte OK (vechi de 1 an si cu multa carne pe ele) si dupa numai 1 an de folosinta am descoperit ca unul dintre ele bate destul de rau. Pe ale tale le-as fi luat pentru ca stiu ca vinzi masina si vrei sa reduci din piederi, asa am luat si Michelinurile pe care le aveam inainte de Goodyear si au fost f bune.

PS: In Germania legislatia e foarte dura la cauciucuri (sora-mea locuieste acolo) si daca bat sau peretele lateral este taiat superficial, atunci cei de la service-ul de roti nu le monteaza. De aici si multitudinea de oferte pt piata SH.