calinjack Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Salut. Am o intrebare pentru cine stie sa raspunda. Daca cumpar o masina cu nr.de italia si cu asigurare pana la sfarsitul anului, o sa pot circula fara probleme din partea politiei? Link to comment
tunning4life Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Atata timp cat asigurarea acoperă si România si actele nu sunt false, nu ai probleme Link to comment
gowriel Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 mor de curiozitate cat o fi asigurarea pentru o masina din afara... ca pentru masinile inscrise in Germania m-am convins... daca mai ai si "proasta idee" sa-ti iei BMW 540 M62 cu V8 de 4.4 litri inscris in Germania ,deja trebuie sa te astepti la cateva mii de euro asigurarea pe un an... cum e in italia?daca nu-s prea curios... Link to comment
calinjack Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 Pai eu de unde sa stiu. Cineva are o masina pe italia cu acte valabile tot anul. Si vrea sa o vanda Link to comment
Recommended Posts