pradonas Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Buna ziua, Posed un Lacetti 1.6 si de ceva timp am probleme cu butoanele (potentiometrele) de reglaj de pe climatronic. Prima data cel de pe ventilator nu "stapanea controlul" in sensul ca la o usoara rotire ventilatorul sarea cu cateva trepte, iar pentru revenirea pe o turatie mai mica trebuie sa-l invart de foarte multe ori. Din toamna trecuta si potentiometrul de pe reglajul temperaturii mi-a facut mari probleme in sensul ca nu raspunde promt la comenzi, se modifica greu temperatura si nu intotdeauna in sensul dorit. Cum vremea de afara e prielnica pentru reparatii m-am gandit sa desfac aceste potentiometre si sa vad daca sunt murdare sau au ceva depuneri pe ele ( dupa senzatia care o generaza la actionare par sa semene cu rotita de scroll de la mouse: trepata cu treapta) . Intrebare: ati avut probleme similare si cum se desfac aceste butoane ( potentiometre)? M-ar ajuta foarte mult cineva care a dezasamblat cutia climatronicului. Link to comment
Wotan Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 (edited) http://www.dedeman.ro/ro/spray-ptr-contacte-250-ml-nigrin.html Un spray contact ar trebui sa rezolve problema pana gasesti potentiometre noi. Edited May 18, 2016 by Wotan Link to comment
Recommended Posts