luxornet Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Buna ziua. Sunt curios ce este piesa din figura, la Tico. Multumesc. Link to comment
luxornet Posted June 29, 2016 Author Share Posted June 29, 2016 Nu ai atasat nici o poza... Hmm, ai dreptate, mai incerc... Asi vrea sa stiu ce pompa este aceea. Link to comment
Nicu001 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 (edited) Cred ca e EGR, functioneaza vacuumatic. Edited July 18, 2016 by Nicu001 Link to comment
mat142 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Poate sa fie si de la baterie sau mai poate sa te lase alternatorul. Cel putin asa mi s-a intamplat mie. Cand m-a lasat alternatorul a inceput sa dea semne ca ma lasa tot ce tine de curent pe masina. Cateva zile ba a mers ba a mers mai putin, poate cat a mai tras si din baterie pana cand a murit de tot in mijlocul intersectiei. Informativ: stiu un service care repara alternatoare relativ ieftin 100-150ron in functie de model Posibil sa fie: Canistra vapori benzina 18560A78B00-000, Fig. 18A poz.12 din Catalog TICO Radacini.ro (Cotrolul emisiilor-MT Fara plumb) , sau din Manualul de Service Tico pdf de pe "dezmembrari-daewoo.ro", pag.197. Trebuie verificat numai de un mecanic auto cu experienta. Link to comment
Catalimardare Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Salutari, imi poate spune va rog cineva rolul unei sonde aflate pe unul din furtunasele de la sistemul de racire care intra in stanga carburatorului si care e legata la cutiutza electronica a masinii si denumire are? Ms Link to comment
Recommended Posts