Jump to content

Bmw 528I Se Touring.

Costi VLN

Recommended Posts

este ok sistemul imi place, ce nu inteleg cum faci " perechile" sa le zic asa, mai cumperi inca un amplificator sau mergi pe subwoofer activ.. sau boxele le amplifici din player si subul din ampul asta..? cu toate ca nu vad logica asa..

Edited by Rafi

Gata si cu muzica.

Antifonat portbagajul,cositorite cablurile,trase 3 randuri de rca de la navigatie pana n spate.

Difuzoare de 13 cm in usile fata plus tweetere ,difuzoare de 17 cm in plafon plus tweetere amplificate si filtrate montate pe stalpii spate,apmplificator 4×60 W rms,toate JBL,cica by Harman Kardon,mai nou s au "combinat".

Condensator 2 F,cabluri de 10mm,siguranta,la fel noi.

Subwoofer activ,nou si asta.

Acum da,avem sunet.

Tot eram cu toate cele imprastiate si cu letcon am montat si o priza 12 v auxiliara,se vede n poze.

• 2 weeks later...

O ceara usor de aplicat, fara pretentii, auto glym au produse bune.

Frumoasa, sa ai grija de ea... Uite aici produse de ingrijire auto.

P.s. Scapa de odorizantul ala lichid, o sa plangi cu vorbe daca curge pe elementele din plastic, recomand cele tip conserva.

• 3 months later...

Multumesc Petrica.

Am montat faruri,stopuri,semnale aripi si grile capota de facelift.A mai intinerit nitel si ea.

In faruri am,dupa ce le am inlocuit ghidajele de reglaj,am montat xenon55W H7 si leduri smd cu lupa pt angel eyes.

Urmeaza sa le reglez.

Pasul.urmator volan si bari de M cu traseu dublu de evacuari.Insa probabil la anul...

• 3 months later...
  • 2 months later...