tiberiuenache Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Daca mi-ar face cineva interiorul cum e Nubira aia alba as da si 600E...dar sa includa si capitonajul bordului...macar din imitatie...insa pt vreo 300E! Eu stiu doar pe unii care fac asta pe Uverturii in Bucuresti, cum ajung intara o sa merg sa-i intreb daca fac si piele si la ce preturi si dau apoi detalii ! Link to comment
dinoc Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 Da Sharpe, da-mi te rog pe PM acel numar de telefon ... sunt interesat in continuare - depinde doar de pret. Merci ! Link to comment
64ELY Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ma fratilor daca veniti in craiova va duc la o firma unde cu cel mult 3 milioane, va tapitati toata masina (din un fel de piele "rezistenta" sau veniti voi cu pielea), scaune,usi,plafon.Sau scaune sport din plastic pe care sa le tapitati in piele. Unde tata draga . Dezvolta subiectul Link to comment
marianm Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 (edited) http://www.craiovafo...sme-440085.html am văzut o Nubira II făcută acolo...impecabil http://www.craiovaforum.ro/vanzari-accesorii-auto/interioare-tapiserii-piele-volane-stalpi-consolele-centrale-etc-556758.html de asemenea...super lucrează băieţii...scule adevărate la ei,am rămas uimit.cred că Discovery am văzut asemenea scule pt. piele... Edited March 25, 2010 by marianm Link to comment
raresvintea Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 (edited) vreau sa modifc serios fetele de portiera de la cielo, dar vreau sa fie tapitate in culoarea originala si in textura acestora. vreau sa pun niste difuzoare in usi cu inele etc dar vreau ca finisarea sa fie pe primul loc. care este nuante "pielii" folosite pe cielo si de unde pot cumpara material? Edited June 25, 2010 by raresvintea Link to comment
argon Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Am mai luat un Espero, si intrebarea e daca tapiseria asta e de fabrica, pare piele intoarsa cu textil. Link to comment
Recommended Posts