speedbuster Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Avand in vedere bugetul de achizitie limitat dar si bugetul de intretinere tot asa de restrans m-am hotarat la un Daewoo, mai exact as avea de ales intre o Nubira I si un Cielo (intre 5-6 mii euro). Nubira este superioara: design, dotari, conceptie etc iar la pret nu este deloc piperata. Nu stiu insa cat de fiabila este. Pana acum cateva minute imi era tare teama de intretinere dar am vazut preturile afisate pe siteul http://www.autodaewoo.ro si sunt comparabile cu cele de Cielo, chiar mai mici la unele piese. Ce ziceti o Nubira din '99 - '00 cu 40 - 80 de mii de km ar fi o alegere buna? Sa am incredere in anunturile de la autovit de genul: nubira '99, 45.000km, carte service, primul proprietar etc.? Nu m-ar deraja sa platesc cateva milioane pe niste teste dar sa fiu sigur ca masina are km din bord reali. Exista asa ceva...ce se mai poate determina in service la test? Am inteles ca sta prost la capitolul consum...urban declarat 12.2%. Real cam cat este? Orice opinie, sfat sau informatie despre Nubira second (vs Cielo) este bine venita pt ca nu stiu mai nimic despre masina asta. Va multumesc anticipat. PS: Rog moderatorii sa ma scuze daca am postat gresit si sa mute postul in sectiunea adecvata. Link to comment
VAXXi Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Pai deh. Se muta la Diverse, nu e o problema tehnica. Link to comment
Maniaku Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Mai omule sincer parerea mea proprie si personala ar fi sa iei Nubira. Mie i-mi place mult mai mult si ca intretinere nu te omoara. Nu te arunca la anunturile din autovit, incearca sa o iei de la o cunostinta sau printr-o cunostinta. La consum cel m-ai bine ar fii sa ii intrebi pe proprietarii de Nubira. P.S. Si eu pandesc una break care nu a m-ai fost folosita de vreo 4 luni si astept momentul sa sar pe proprietar si sa iau. Bafta si sper sa faci alegerea cea mai buna Link to comment
BogdanG Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Nubira I e altceva fata de Cielo ,alta generatie ,alta herghelie alte dotari Link to comment
alex1500ro Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Vreau sa cumpar o masina si am de ales intre o Nubira I (30000 Km) sau Cielo. Nubira am gasit-o la cineva care de cand a cumparat-o a mers 30000km cu ea nu are instalatie GPL a fost tinuta numai in garaj si cere 5000 de euro. Cielo nu am cautat dar din cate am vazut preul sare de 5000 de euro ptr una cu km putini. Care credeti ca ar fi mai buna, eu mai am o Nubira 2 de care sunt foarte multumit insa despre nubira 1 nu stiu nimic eu as vrea sa ii instalez si o instalatie GPL Link to comment
Lao Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Dacă zici că ştii maşina şi are km reali, ia-o. Din ce spui tu ar trebui să fie foarte bună. Link to comment
mugur Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Eu zic sa iei nubira, nu prea se compara cu cielo. Link to comment
Recommended Posts