autosib Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Buna ziua, tuturor, fosta reprezentanta Daewoo din Sibiu, vinde la preturi atractive piese auto noi, originale, cu factura pt toate modelele Daewoo.. Inca nu am o situatie clara a stocurilor, as prefera daca cineva doreste ceva sa ma intrebe direct si o sa verific disponibilitatea. La cerere se pot face poze. Edited December 13, 2016 by autosib Link to comment
calinjack Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Cablu ambreiaj si cabluri timonerie,brat inferior st-dr,amortizoare de toate felurile Niste preturi va rog. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Pt Cielo: tampon motor dreapta fete de usa fata model GLE, cu tot cu textil dar fara comanda de geamuri jamba dreapta fata pt Cielo euro3, model cu planetara mai groasa flanse amortizor aripa stanga spate, varianta mica, cea cu buza aripii bara plastic fata, doar coaja exterioara bara metal fata Pt Espero: tapiterie scaune fata si bancheta spate, sezut si spatar Pt Tacuma: conducta spate stanga+dreapta, cele scurte. sau alte conducte de frana spate, compatibile cu Cielo la filet, dar putin mai lungi Stiu ca sunt multe, probabil nu o sa le pot lua pe toate, dar macar sa-mi fac o idee de preturi. Link to comment
autosib Posted December 14, 2016 Author Share Posted December 14, 2016 Cablu ambreiaj si cabluri timonerie,brat inferior st-dr,amortizoare de toate felurile Niste preturi va rog. Nimic nu mai exista pe stoc. Pt Cielo: tampon motor dreapta fete de usa fata model GLE, cu tot cu textil dar fara comanda de geamuri jamba dreapta fata pt Cielo euro3, model cu planetara mai groasa flanse amortizor aripa stanga spate, varianta mica, cea cu buza aripii bara plastic fata, doar coaja exterioara bara metal fata Pt Espero: tapiterie scaune fata si bancheta spate, sezut si spatar Pt Tacuma: conducta spate stanga+dreapta, cele scurte. sau alte conducte de frana spate, compatibile cu Cielo la filet, dar putin mai lungi Stiu ca sunt multe, probabil nu o sa le pot lua pe toate, dar macar sa-mi fac o idee de preturi. Au fost dar s-au dat. aripa doar dreapta spate pt. Cielo. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Din toata lista doar o aripa mai aveti? Link to comment
kikosro Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 cabaljul de proiectoare un pret ? Link to comment
lowlife Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Un pret pt injectoare Nubira 2 Euro 2, va rog? Link to comment
Tavi81 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Delcou matiz DAC sau modulul electronic din delcou la ce pret aveti? Multumesc. Link to comment
Recommended Posts