rebutatul Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Salutare tuturor! Este prima data cand imi fac simtita prezenta pe acest forum... Sunt noul proprietar al unui Tico SX verde metalizat din '99 (poza coming soon). Tipul de la care l-am cumparat a zis ca i-a scos scumiera ca sa nu fumeze lumea in masina lui si nu o mai gaseste asa ca... am ramas fara. Am cautat peste tot si nu am gasit. Unde as putea sa gasesc asa ceva? Link to comment
NFS Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Vezi pe aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=magazin++piese sau incearca pe www.autodaewoo.ro sau din dezmembrari! Link to comment
rebutatul Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Pe la magazine de piese auto am fost si s-au uitat ciudat la mine... ca ei nu au asa ceva... Dezmembrari... good ideea... Poti sa imi recomanzi ceva? (habar nu am unde gasesc asa ceva S"> ) Link to comment
NFS Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Stiu sigur ca am vazut un magazin de dezmembrari Daewoo pe Colentina, undeva dupa ce treci de Sos.Fundeni, pe dreapta! Pina in podul de la Europa. Nu mai stiu exact unde si nici date de contact nu am. Mergi su tu incet si cred c-o sa-l gasesti... eventual intreaba pe la magazinele de piese din zona, ca trebuie sa stie careva. Link to comment
Shenck Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 vis a vis de strandul Titan (strada Rotunda) Link to comment
pesteimputit Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?act=ca...iera&id_model=4 uite aici scrumiere de tico Link to comment
Focsa_daniel Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Am luat eu una acum ceva timp de la magazinul "LADA" din Pantelimon. Vezi ca e o carutza de bani ... ( in ideea in care nu prea merita) Link to comment
dreaQ Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Sau mai bine scrumezi pe geam...afara. > Link to comment
NFS Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Daca ai suport de pahar, ia-ti o scrumiera de Solentza - 250.000 lei in Vitan! Link to comment
laurentziu83 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Daca ai suport de pahar, ia-ti o scrumiera de Solentza - 250.000 lei in Vitan! <{POST_SNAPBACK}> Ce o sa injure un prieten de-al meu care a dat 500k lei pe tomberonul ala tot din vitan acu 2 luni si a crezut ca a facut o afacere ca o vazuse la peste un milion in Galati. > Link to comment
NFS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Bueeey, aia de 500 e de Logan, iar aia de 1 mil e de Megane! Of course, toate-s la fel. Link to comment
laurentziu83 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 (edited) ... iar aia de 1 mil e de Megane! Of course, toate-s la fel. <{POST_SNAPBACK}> Vanduta la magazinul de piese de Dacia, mda si diferenta e ca cea pe care si-a luat-o prietenul meu n-are gravata tigara pe ea, cum e la Scala. o fi metalizata inscriptia aia Loganul mamii lor care l-a &@%#$, ca si eu voiam intr-un timp sa-mi pun proiectoare de Solenza ca mi se pareau mai bune si mai ieftine decat cele de Matiz, de cand a aparut golanu' au ajuns 3 milioane bucata. Edited May 27, 2005 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 ("> Mi-ai risipit visele, sperantele mele!!! ("> Deci n-am scrumiera originala! Ce ma fac? Acu nici nu mai pot sa scrumez in ea! O fac suport de creioane! Link to comment
laurentziu83 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Acu nici nu mai pot sa scrumez in ea! Nici eu in tomberonul ala nu pot sa scrumez noaptea, ca nu i se poate pune lumina. Cine e cretinul care impune scrumiera aia pe din ce in ce mai multe masini? Link to comment
Shenck Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Cica tocmai ca sa nu fumeze soferul in timp ce conduce. Link to comment
tigy Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 salut un prieten al meu are multe piese de tico de pe unul dezmemebrat si are si scrumiera, daca esti interesat suna la 0721495660 - iulian bucur, si vorbeste cu el la revedere ps: are multe piese de tico Link to comment
laurentziu83 Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 pai spune-i sa faca un inventar cu ce are si apoi sa publicam pe forum un sticky eventual ca sa stie lumea daca are ceva ce intereseaza pe ticolosi. asa topic-ul asta o sa fie acoperit si o sa se uite de el. Link to comment
tigy Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 este deja un topi la bursa, cu piese tico acolo am pus tot ce e de vanzare Link to comment
iordan_lele Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 vezi ca gasesti scrumiera de tico la service filaret dai comanda si in 3,4 zile ti-o aduce. costa 120.000 lei si are si led Link to comment
Recommended Posts