SORAN Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Am de cuprat si apoi de nichelat niste obiecte mai speciale din otel si fonta, stiu cateva ateliere care se ocupa cu asa ceva dar la preturi cam mari...aveti idee cine mai face asa ceva, aveti vreo pila in domeniu? Link to comment
freemind Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 prin colentina, la intersectia cu Fundeni, e o strada care face Y cu colentina, imi scapa numele... ufffff, ce "lipsus" am... oricum, sunt o gramada de ateliere pe acolo, unul din ele face asa ceva, cel putin de nichelat sunt sigur. Nu stiu ce preturi au ANDRONACHE se numeste strada... mi-am adus aminte... Altii, poate prin Politehnica, dar nu cred ca au materie prima ... Daca ai o "intrare" la Aversa, in spatele Pietii Obor, mai poti sa incerci... cam atat imi vine in minte acum... poate se leaga ceva... Link to comment
SORAN Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 (edited) Buna idee cu AVERSA ) Am pe cineva in familie care a lucrat ca inginer acolo! Edited May 22, 2005 by SORAN Link to comment
Recommended Posts