valiman Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Buna ziua. Pentru ca nu am avut bafta prind tichet la programul Rabla 2017 sa dau al meu Cielo la Remat, il mai tin pana la primavara-vara poate are cineva nevoie de o reducere pentru o masina noua in 2018. Pacat de ea ca este perfect functionala, dar am simtit nevoia ca dupa 21 de ani, sa iau o masina noua. Cu alte cuvinte, vand tichet Rabla. Daca nu iese, o duc la Remat. Multumesc. Link to comment
valiman Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 cat ceri pe masina Buna ziua. Scuze de intarziere, mesajul a fost aruncat de gmail in spam. Pt ticket am vazut ca se cere 1500 ron. Pe masina efectiv, macar cat un ticket Rabla. Pe mine ma intrereseaza sa o dau indiferent cum si sa o scot din circulatie si de la fisc. Daca vrei sa o vezi, putem discuta. Multumesc. Link to comment
valiman Posted April 13, 2018 Author Share Posted April 13, 2018 Am pregatite toate actele necesare, daca stiti cineva amator. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts