molioa Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Va salut. S-a gripat pompa de apa si schimb distributia. Am data pompa jos fara sa fac semne pentru montaj, crezand ca are ceva repere pe ea. N-are nimic, si nu stiu care ar fi pozitia corecta pt montaj. Am curatat asa de bine pe-acolo, incat nu pot sa-mi mai dau seama cum a fost. Daca ma puteti ajuta cu ceva informatii sau poze,va rog. Va multumesc. Link to comment
VAXXi Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Prin topicul Curea de distributie nu ai gasit nimic ? Link to comment
Geo_ZGA Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Pompa de apa are repere, vezi pe partea exterioara. Aceeasi forma e si pe bloc. Pompa e excentrica, dupa ce o pui pe pozitie, fara sa strangi suruburile la cheie, invarti cu mana de corpul pompei ca sa intinzi cureaua. Link to comment
georgica_90 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Salut am si eu o mica mare problema cu al meu cielo 1.5 din '95 :la vasul de ulei de servo refuleaza uleiul din vas printr.un orificiu din capacul vasului...de la ce ar putea fii? Am complectat cu ulei insa tot da pe afara...ar trebuii schimbata pompa de servo? Sau... va multumesc anticipat. Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk Link to comment
cris06 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Cauta in topicul dedicat. Probabil e orificiul de siguranta pt. suprapresiune. Link to comment
georgica_90 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Cauta in topicul dedicat. Probabil e orificiul de siguranta pt. suprapresiune.Ce inseamna topicul dedicat ...nu vreau sa deranjez insa chiar nu stiu... Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk Link to comment
cris06 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Citeste regulamentul forumului! Sus, in fereastra "search" scrie "servodirectie". Gasesti, de minune, multe topicuri. Bafta! 1 Link to comment
Recommended Posts