Jump to content

Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

Horica00

Recommended Posts

28 minutes ago, Salex said:

Am fost si eu fan(atic) VR, dar m-a vindecat Elring ... 

Ai avut neplaceri cu VR-ul sau cum de ai schimbat sigla ?

Din ce știu, toate mărcile astea sunt bune. La distribuție am mers pe Conti pentru că asta am avut înainte și nu mi-a făcut probleme. Se schimbă și cureaua pentru că la service au zis că ei nu refolosesc curelele. 

Azi am dus mașina. Am dus-o pe roți. Am plecat cu noaptea în cap din Buc astfel încât să nu prind bară la bară (cred că astfel prăjeam motorul). Cert e că nu mai era ceva care să sufere amânare: când am ajuns la locație, situația arăta în felul următor: vasul de expansiune îmbibat în antigel (sper doar să fi curs pe la capac și să nu fi crăpat din cauza presiunii), fum pe tobă de zici că era Sidex Galați, vas de expansiune gol (antigel mai era totuși, căldura încă mergea. Poate ar fi fost mai înțelept să o duc pe platformă. Na, mi-aș dori să nu fie și alte belele. Au zis că, dacă e totul ok și chiulasa nu are nevoie de intervenții (pe lângă planare), e gata cel târziu luni.

Edited by Horica00

Bey, cine te-o invatat pe dumitale sa speli cilindri cu antigel ? De gripare auzira-i ? Biela strimba, cuzineti busiti, arbore, piston deteriorat, de regula din bolt, distributie sarita ... O cauti rau de tot bag seama. Ori mergi pe ideia ca daca tot o desface s-o roage cu un set motor nou. Da', asa te-am invatat noi p-aici ? Mai, mai, mai ... Ori iti fu promise ceva piese pe la Radacini.

Edited by Viktor
On 4/9/2025 at 11:45 PM, Viktor said:

Ai avut neplaceri cu VR-ul sau cum de ai schimbat sigla ?

Offtopic: Da. Nu la garnituri, ci la un simering de palier mare. Nu am schimbat total, in sensul ca nu ma sperie acum VR, dar nici nu mai tin mortis la ei.