Viktor Posted April 28, 2018 Share Posted April 28, 2018 Valeiii, cred ca tre sa mutam discutia in "despre telefoane mobile" sa revin cu o groaza de indrebari printre care : ce ii ala OS. Ca deja mi-s in ceata. Io abia-i gasesc botoanele si din cind in cind mesageria, altfel, mi-s pe aratura, afon cu cinci stele. https://www.gadget.ro/lenovo-a2010-unul-dintre-cele-mai-ieftine-smartphone-uri-4g-din-lume/ Link to comment
florinellll Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 (edited) On 4/25/2018 at 10:56 PM, Englishman said: Oare numai pe mine ma dor ochii? Si pe mine😎 Edited April 29, 2018 by florinellll Link to comment
mr_ Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Pe PC e acceptabil insa pe telefon e naspa. E mai mare decat latimea ecranului, de exemplu cand apesi pe butonul din dreapta sus menu-ul se deschide in afara ecranului. Link to comment
Viktor Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 (edited) Bingo. Rezolvat din UC Browser.null Nu imi reusi a edita in schimb merge pe full screen si mod de noapte. Edited April 29, 2018 by Viktor Link to comment
VAXXi Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 Am pus si tema dark, se poate schimba cu linkul din partea de jos a paginii. Link to comment
Viktor Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Da chiar bine in dark. De-i mai punem si "boton"... Link to comment
Viktor Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Tare asta cu boton'u ... Multam. null Link to comment
NFS Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Uneltele de moderare pe unde traiesc? Mai nou vad ca primesc email cand baga unul mesaj la Bursa (ce necesita aprobare)... am vrut sa i-l aprob, da' n-am... scula! Link to comment
VAXXi Posted May 1, 2018 Author Share Posted May 1, 2018 Tre' sa iti apara sus butoanele, cand te uiti pe topicu' de aprobat. Link to comment
Viktor Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Sa fac stop cardiac si nimic alta cind am realizat ca lipseste search-ul din prim-plan. Ii usor ascuns dar l-am gasit. Cred ca i-ar sta mai bine printre prioritare la indemina oricui si mai pompos asa cu citva leji ce sa semnaleze i'm here - i'm here facindu-i in ciuda lu' deschide un topic nou. 😎 Link to comment
VAXXi Posted May 1, 2018 Author Share Posted May 1, 2018 E in dreapta sus, sub avatar. Cum adica e ascuns ? Link to comment
Viktor Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 (edited) Start new topic da, e in dreapta sub avatar. In schimb Search-ul e in bara lui Activity (de aia zic usor ascuns) nefiind la vedere si usor accesabil descurajeaza c_utarea in prima faza si creeaza imbulzeala la deschis topice noi cind sint deja cite doua - trei active pe aceiasi tema. Ca idee doar ... Mie unu mi ok si astfel, avind in vedere ca am prostu' obicei de a rasfoi forumu' din scoarta-n scoarta. L.E. Pardon, cred ca trebuia sa-i dau cuvintu' lu' Gica Contra in "sugestii" pe tema search-ului. Edited May 2, 2018 by Viktor Link to comment
VAXXi Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 Adica tie nu iti apare asa ? Link to comment
Viktor Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Astfel apare. Cu exceptia search-ului si triunghiu'. Da' nu-i bai, cel mult nu caut ... Link to comment
VAXXi Posted May 3, 2018 Author Share Posted May 3, 2018 Triunghiul e doar pentru moderatori, deci e normal sa nu-l vezi; din pacate nu stiu de ce nu-ti apare bara aia sub meniul respectiv. Mai sap. Link to comment
Salex Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Nici la mine nu apare triunghiul :) Link to comment
Viktor Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Scuzele mele nenea Vaxxi. Intr-adevar, search-ul ii acolo da' ii atit de dark fir-ar sa fie incit nici nu se observa. Am iesit de pe modul dark si hop mininea, search-ul ii acolo, am redat pe dark si ... am cascat ochi de patruped sa disting search'u. (asta in cazul in care nu aparu intre timp vreo schimbare) Link to comment
Mihai.Ionita Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Odata cu noua versiune, a disparut suportul pentru tapatalk? Se poate face ceva sa ma pot loga din nou din tapatalk pe forum? Ma obisnuisem cu interfata lui, aveam deja in reflex sa intru de-acolo sa vad ce mai e nou pe-aici Link to comment
Viktor Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Eu l-am sters inca de atunci, odata cu schimbarea. Devenira porci si magari cu insistenta obraznica in VIP-uri si reclame. M-o incaruntit nu alta, cu vrajeala lor ... 😁 Link to comment
VAXXi Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 7 hours ago, Mihai.Ionita said: Odata cu noua versiune, a disparut suportul pentru tapatalk? Se poate face ceva sa ma pot loga din nou din tapatalk pe forum? Ma obisnuisem cu interfata lui, aveam deja in reflex sa intru de-acolo sa vad ce mai e nou pe-aici Da, a disparut. Nu cred ca-l mai pun la loc, interfereaza destul de mult cu forumul si intr-adevar incearca sa-l umple de reclame. Link to comment
Mihai.Ionita Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Inteleg, aia e. Ma obisnuiesc sa intru de pe laptop, sau cu varianta de telefon, care nu arata chiar rau. Se poate implementa cumva o optiune sa-mi arate topicurile unread, intr-o lista, ca din tapatalk pe desktop/mobile, din browser? Mie de-aia imi placea tapatalk, ca intram in unread si puteam da "mark as read" sau sa intru in topic sa citesc. As fi singurul care ar folosi o functie de genul? Link to comment
VAXXi Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 Sus in dreapta sunt 2 linkuri: unread content si mark as read. 1 Link to comment
VAXXi Posted March 20 Author Share Posted March 20 Asa cum se vede, am upgradat si IPB-ul ... in principiu pare cam la fel, doar ca s-au introdus rankurile alea ... si alte chestii pe care le vom descoperi impreuna pe parcurs 🙂 1 Link to comment
Viktor Posted March 20 Share Posted March 20 Ce sa-i fac pentru a ramine in Browse Forum (ca pina mai ieri) si nu in Activity ? Link to comment
Recommended Posts