nt98adu Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 (edited) Ieri nu am mai avut timp de studiu asupra problemei, ocupandu-mi dupa-amiaza cu schimbarea bratelor orizontale spate. Cele vechi pe langa diversele zgomote (pocnituri) la cald pe care le scoteau, mai dadeau si rigiditate suspensiei spate. Vedem astazi cu alarma.🙂 Edited June 13, 2018 by nt98adu Link to comment
ches Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Unde ai gasit brate asa de repede? 🙂 Link to comment
nt98adu Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 Am facut comanda la un magazin de piese din oras pe 31.05. Le-au gasit in Ungaria. Asta pentru ca cei de la epiesa.ro mi-au cerut 300 lei pe o bucsa oscilanta. Bratele sunt Swag si au costat 545 lei/buc, mai putin cat 2 bucse de la firma din Ro. Mai gasisem la 603 lei la alta firma. Link to comment
Dj_Dark Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 (edited) A naibii masina, astea sunt preturi de bmw 🙂 Nici daewoo nu mai e ce era odata cand cu 1000 Ron schimbai toata fata 😛 Edited June 15, 2018 by Dj_Dark Link to comment
florinellll Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 (edited) Pe masura ce anul fabricatiei dispare in" negura veacurilor" vor fi tot mai scumpe🤞 Edited June 15, 2018 by florinellll Link to comment
nt98adu Posted June 16, 2018 Author Share Posted June 16, 2018 On 6/15/2018 at 9:39 AM, Dj_Dark said: A naibii masina, astea sunt preturi de bmw 🙂 Nici daewoo nu mai e ce era odata cand cu 1000 Ron schimbai toata fata 😛 Crede-ma, la Bmw sunt mai ieftine piesele😀 Vorba unui coleg: ,,la asa masina exotica si preturile sunt pe masura. Bmw gasesti pe toate drumurile dar de asta eu n-am vazut in viata mea!"🤣 Link to comment
nt98adu Posted June 16, 2018 Author Share Posted June 16, 2018 L-am rezolvat ca era prea murdar. I-am curatat clapeta, IAC si senzorul TPS. Alta viata! 1 Link to comment
nt98adu Posted June 18, 2018 Author Share Posted June 18, 2018 În sfârșit am reușit să repar alarma și închiderea centralizată originală a mașinii. Problema a fost un cablu care intră în modulul general, cablu asemănător celui de antenă radio. Era cuplat însă firul interior de semnal era rupt. Multe, multe "salutări" fostei reprezentanțe Chevrolet din Tg.Mureș și celor care au umblat haotic la mașina asta😠😠 Link to comment
nt98adu Posted June 18, 2018 Author Share Posted June 18, 2018 Totodata, am achizitionat o interfata bluethooth ce afiseaza parametri drept urmare ma bate gandul la o navigatie android care sa comunice cu interfata. Chiar daca sunt mai old scholl, chestia asta, imi place.😋 Link to comment
nt98adu Posted June 19, 2018 Author Share Posted June 19, 2018 Astazi imi voi ocupa timpul cu instalarea unui subwoofer. Impresiile la sfarsit. Link to comment
Dj_Dark Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Uuu, bose, ar trebui sa fie ce trebuie, unde l-ai gasit si cat? Link to comment
nt98adu Posted June 19, 2018 Author Share Posted June 19, 2018 Acelasi model l-am avut si pe E39 si suna bine. L-am gasit la unul de avea nevoie de bani, in oras. I-am dat 100 lei pe el si culmea mai si functioneaza😁 Link to comment
nt98adu Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 Subwooferul suna destul cat sa se auda si in habitaclu masinii. Am luat semnal doar de la firul care vine in portiera spate pentru ca daca leg ambele fire, e prea mult bass si ma deranjeaza. I-am schimbat bratele pe fata cu unele noi Jakoparts si antigelul de la Hepu.😊 Urmeaza amortizoare fata si sa vedem ce arcuri sport gasim...🙄 Link to comment
mirceajo Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 pret pe brate? Arcuri sport vezi la racing nick. Link to comment
nt98adu Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Autoeco = 445 lei/buc braț. Arcuri am găsit H&R la 905 lei/set. Oricum, pt arcuri și amortizoare mai am de așteptat.😊 Link to comment
florinellll Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 (edited) Firma serioasa,cumpar de la ei de 7 ani👍 Edited July 4, 2018 by florinellll 1 Link to comment
nt98adu Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 In alta ordine de idei, dupa o pauza de aproximativ 2 saptamani in care nu am mai folosit AC-ul, astazi iarasi a luato razna instalatia fiind momente in care cupleaza compresorul dar nu da rece. Deci am schimbat degeaba compresorul.🤔 Mai investighez. Link to comment
nt98adu Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 4 hours ago, mirceajo said: pret pe brate? Arcuri sport vezi la racing nick. Da, doar acolo sunt. Merci!😉 Link to comment
ches Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Mai mult ca sigur ai o pierdere de freon pe undeva. Verifica ventilele, mie pe acolo im rasufla. Daca vezi bule pe langa ventil, atunci ala e vinovatul. 1 Link to comment
nt98adu Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 Merci @ches. Sper sa fie de la ventile sau vreo garnitura. M-am uitat dupa pete verzui dar nu am vazut nimic. Chiar ma deranjeaza treaba asta si musai trebuie sa o rezolv. Ventilatoarele pleaca, compresorul cupleaza dar are momente cand nu da rece. Astazi de exemplu, a functionat perfect. Intrebare: are legatura cu senzorul ce citeste temperatura exterioara? Am constatat ca uneori indica cu vreo cateva grade mai putin decat real iar dupa o perioada in care rulez cu masina, isi revine. Link to comment
nt98adu Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 Schimbare de look si US style cum ii sta bine unui Chevrolet😀 2 Link to comment
nt98adu Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Rulat 250 km in weekend cu un consum de 7% GPL. Super multumit de masinuta asta🙂 Drept urmare, i-am reinbracat volanul in piele din cauza unor zgarieturi pronuntate. Link to comment
Dj_Dark Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Referitor la problema de clima, parca @mirceajo a avut probleme asemanatoare cu senzorul de temperatura exterioara, el stie mai bine unde si cum e legat, posibil sa fie separat de cel care indica in bord, ia legatura cu el. Poti face urmatorul test. Cand nu mai baga cum trebuie vezi daca mai este rece la mana conducta care iese din vaporizator. Daca e, e problema de senzori, daca nu, ceva cu instalatia ( lipsa freon, compresor defect..etc) Link to comment
mirceajo Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 On 7/5/2018 at 4:39 PM, nt98adu said: Intrebare: are legatura cu senzorul ce citeste temperatura exterioara? Am constatat ca uneori indica cu vreo cateva grade mai putin decat real iar dupa o perioada in care rulez cu masina, isi revine. Faci test la clima si isi revine temperatura 🙂 Link to comment
nt98adu Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Da, am rezolvato la serviciu dupa tutorialul de pe Youtube. Oricum, nu e in regula sa dea eroarea asta. La precedenta Evanda, nu am sesizat acest aspect, clima functionand impecabil indiferent de temperatura de afara. Link to comment
Recommended Posts