d_shiznyt Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Salut, am observat de cateva luni ca antigelul din borcan si-a schimbat culoarea treptat, s-a facut maro. Ma gandesc ca ar intra ulei in antigel, posibil de la garnitura de chiuloasa. am 133.000 km, matiz din 2007. Am verificat si uleiul din motor(m-am gandit sa nu fie si invers apa in motor) dar nu am gasit bule de apa pe joja de ulei(am verificat de mai multe ori). A mai patit cineva asta? Cam cat ma ajunge un schimb de garnitura de chiuloasa? Link to comment
nt98adu Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Nu este ulei in antigel ci instalatia de racire a prins putina rugina sau antigelul nu este de calitate. Link to comment
d_shiznyt Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 1 hour ago, nt98adu said: Nu este ulei in antigel ci instalatia de racire a prins putina rugina sau antigelul nu este de calitate. Salut, o sa incerc zilele acestea sa scot antigelul si sa pun doar apa distilata ca sa spal instalatia(o sa fac aceasta operatie de cateva ori) si ulterior o sa urmaresc daca se schimba culoarea. Link to comment
augustinionut Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Si la mine la fel. Am sa schimb antifgelul desi are doar 2 ani. Link to comment
Recommended Posts