ToPser Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Am facut-o si p-asta ! No more comment ca ma dor mainile dupa o zi de munca Inca nu e gata...urmeaza niste mici retusuri Link to comment
vialy Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Salut , misto, dar am o intrebare de ce nu ai vopsit suportul de la geam? in negru sau o culoare? se mai creeaza incinta in portbagaj, mai e inchis bine acum? Link to comment
laurentziu83 Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Aia e bucata de parchet stratificat sper, nu? Bine ca n-ai incercat cu o placa de pal sa o pui pe suportii aia de aluminiu. Asa am avut la Oltcit si m-a terorizat cu scartaitul ani intregi de am ajuns sa-mi placa troncaniturile din spate de la mine de la masina. Link to comment
ToPser Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 @Vialy ...am spus ca mai am niste mici retusuri de facut Portbagajul se inchide perfect ...de ce nu s-ar inchide ??? @laurentziu83...Da , este bucata de parchet stratificat ...mi-a mai ramas ceva da cand am pus in casa Link to comment
AAdorjan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) ToPser cum ai facut sa poti intoarcea roata de rezerva? Ai taiat "suportul" acela pe care era pus si prins cu acel surub? Nu se misca roata de rezerva daca nu ii fixata?? Edited November 17, 2005 by AAdorjan Link to comment
remix Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Iti raspund eu la prima intrebare pana apuca ToPser. Suportul se indeparteaza cu multa convingere si un ciocan potent. Dureaza mai putin o lovitura bine plasata decat o taietura. Alegerea e a ta. Cat de mult se deplaseaza roata de rezerva iti va spune el. Noroc ! Link to comment
AAdorjan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Dupa indepartre cu "metod ciocan" se mai poate pune inapoi? Link to comment
remix Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 In principiu totul este posibil. Trebuie niste puncte de sudura. Nu cred ca si-a mai pus cineva problema asa pana acum. Link to comment
AAdorjan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Intrebam si eu ca sa cunosc toate detaliile inainte de "marea lovitura" Link to comment
ToPser Posted November 17, 2005 Author Share Posted November 17, 2005 Nu se misca roata .. eu zic sa stai linistit! oricum mai tin niste carpe pe langa ea ... Link to comment
AAdorjan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Asa ma gandeam si eu. Spatiul ala, cat o fi de mic, ajuta mult la Tico... carpe si alte chestii au un loc asigurat Link to comment
AAdorjan Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Am scos cumva suportul acela in care intra surubul care tinea roata de rezerva. Dar totusi roata intra cam greu pentru ca acel surub era pe un fel de "bordura" care este mai inalta decat restul lacasului. Din pozele tale Topser vad ca tu ai modoficat cumva asta, pt ca la tine parca intra roata mai usor. Asa e? Link to comment
ToPser Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 Pai este nevoie de un butuc de esenta tare si un ciocan de 3 kg , o lovitura bine plasata si treaba-i gata! Partea aceia inaltata de care zici se va deplasa in ext. Succes!!! >- Link to comment
AAdorjan Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Mersi de raspuns! Deci asta era elementul care imi lipsea. In weekend o sa fac etapa a doua la upgrade de portbagaj Link to comment
Recommended Posts