iuzar Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Asociatia Posesorilor de Automobile Daewoo Ce ziceti? Asa am avea si personalitate juridica si ne-ar baga in seama si cei de la Daewoo cu sigla. Oricum, am avea mai multa putere, poate chiar sa organizam o coloana de Tici, Matiji, Esperi... Link to comment
Shenck Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Trebuie avocat, e complicata treba! Ar fi misto dar cine are timp de alergatura. D'abia sintem 93 din care activi cca 41. Sa mai crestem... Link to comment
iuzar Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 Pai mai tirziu ma gindeam si eu, cred ca ar da bine o coloana de 2-300 de Daewoo cu bannere daewoo forum sau APAD pe ele (bineinteles cu Maritul Zeu in frunte) Link to comment
FLEX Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 N-ar fi rau sa avem personalitate juridica ... dar mninca mult timp infiintarea unei asociatii, plus ca implica un alt nivel de responsabilizare a membrilor. Link to comment
VAXXi Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Ar prinde bine, clar. Din păcate, ca la noi la români, se pune problema: "cine se ocupă de asta?" Cât despre 200-300 de maşini cu emblema... întâi să rezolvăm cu domeniul, pentru a începe campania cu autocolantele şi fluturaşii. Link to comment
Lucian M Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 sunt 100% PENTRU APAD. si cu draga inima mi-as pune pe viitoarea mashinutza o sigla, as cotiza cu o suma (da' sa fie k pentru bugetari, nu pt patroni ). poate am avea mai multa prestanta cand am merge in vreun service, am face reclama la Daewoo, etc. sincer, as fi de parere k e o idee f. buna. iar daca ar fi cineva care sa stranga $ pt crearea acestei asociatii, putem trimite bani prin posta. doar sa fie ceva serios, iar emblemele sa fie placute , nu prea mari. ar fi o idee buna Link to comment
Shenck Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Pai mai tirziu ma gindeam si eu, cred ca ar da bine o coloana de 2-300 de Daewoo cu bannere daewoo forum sau APAD pe ele (bineinteles cu Maritul Zeu in frunte) Si te-ai trezit ca te-ai lovit de noptiera... Ca sa faci o asociatzie de 2-300 de membrii trebuie sa ai macar 500-1000 de membri pe forum. Link to comment
iuzar Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Pai mai tirziu ma gindeam si eu, cred ca ar da bine o coloana de 2-300 de Daewoo cu bannere daewoo forum sau APAD pe ele (bineinteles cu Maritul Zeu in frunte) Si te-ai trezit ca te-ai lovit de noptiera... Ca sa faci o asociatzie de 2-300 de membrii trebuie sa ai macar 500-1000 de membri pe forum. Era o idee...multumesc mult pentru incurajare Shenck... Link to comment
Castravete Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Treaba cu numarul membrilor este discutabila .. eu unul prefer sa stiu ca sunt 150-200 de membrii .. dar sa fie activi, cooperanti.. interesanti.. decat sa fie 1000-2000-3000 si sa fie .. "degeaba" ... Bottomline : .. am incercat sa o potrivesc cat am putut eu mai bine la ora asta Link to comment
iuzar Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 .. am incercat sa o potrivesc cat am putut eu mai bine la ora asta Si ai fost chiar extrem de coerent ... la ora asta... se vede ca ai fost mai rapid cu cafeaua Link to comment
Shenck Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Treaba cu numarul membrilor este discutabila .. eu unul prefer sa stiu ca sunt 150-200 de membrii .. dar sa fie activi, cooperanti.. interesanti.. decat sa fie 1000-2000-3000 si sa fie .. "degeaba" D'ACORD, Dar noi acum sintem sub 100, activi sub 50 iar de implicat nu cred ca s-ar implica intr-o asociatie mai multi decit cei care vin la intilnire + maxim 20%. Nu ai suficientzi membrii ca sa faci asa ceva. Asta insemna cam 10% din nr total de membri. Ca sai ai 150-200 =>1500-2000 de membrii inscrisi. Haidetzi ca ma interesez exact cam ce implica o asociatie + ce cheltuieli de start+avocat etc si va tzin la curent. Link to comment
Recommended Posts