Jump to content

A.P.A.D.

iuzar

Recommended Posts

Asociatia Posesorilor de Automobile Daewoo

Ce ziceti? Asa am avea si personalitate juridica si ne-ar baga in seama si cei de la Daewoo cu sigla. Oricum, am avea mai multa putere, poate chiar sa organizam o coloana de Tici, Matiji, Esperi... :roll:

N-ar fi rau sa avem personalitate juridica ... dar mninca mult timp infiintarea unei asociatii, plus ca implica un alt nivel de responsabilizare a membrilor.

Ar prinde bine, clar. Din păcate, ca la noi la români, se pune problema: "cine se ocupă de asta?" Cât despre 200-300 de maşini cu emblema... întâi să rezolvăm cu domeniul, pentru a începe campania cu autocolantele şi fluturaşii.

sunt 100% PENTRU APAD. si cu draga inima mi-as pune pe viitoarea mashinutza o sigla, as cotiza cu o suma (da' sa fie k pentru bugetari, nu pt patroni :oops: ). poate am avea mai multa prestanta cand am merge in vreun service, am face reclama la Daewoo, etc. sincer, as fi de parere k e o idee f. buna. iar daca ar fi cineva care sa stranga $ pt crearea acestei asociatii, putem trimite bani prin posta. doar sa fie ceva serios, iar emblemele sa fie placute , nu prea mari. ar fi o idee buna :idea:

Pai mai tirziu ma gindeam si eu, cred ca ar da bine o coloana de 2-300 de Daewoo cu bannere daewoo forum sau APAD pe ele (bineinteles cu Maritul Zeu in frunte)

Si te-ai trezit ca te-ai lovit de noptiera...

Ca sa faci o asociatzie de 2-300 de membrii trebuie sa ai macar 500-1000 de membri pe forum.

Pai mai tirziu ma gindeam si eu, cred ca ar da bine o coloana de 2-300 de Daewoo cu bannere daewoo forum sau APAD pe ele (bineinteles cu Maritul Zeu in frunte)

Si te-ai trezit ca te-ai lovit de noptiera...

Ca sa faci o asociatzie de 2-300 de membrii trebuie sa ai macar 500-1000 de membri pe forum.

Era o idee...multumesc mult pentru incurajare Shenck... :oops:

Treaba cu numarul membrilor este discutabila .. eu unul prefer sa stiu ca sunt 150-200 de membrii .. dar sa fie activi, cooperanti.. interesanti.. decat sa fie 1000-2000-3000 si sa fie .. "degeaba"

... Bottomline :

.. am incercat sa o potrivesc cat am putut eu mai bine la ora asta :)

Treaba cu numarul membrilor este discutabila .. eu unul prefer sa stiu ca sunt 150-200 de membrii .. dar sa fie activi, cooperanti..  interesanti.. decat sa fie 1000-2000-3000 si sa fie .. "degeaba"

D'ACORD, Dar noi acum sintem sub 100, activi sub 50 iar de implicat nu cred ca s-ar implica intr-o asociatie mai multi decit cei care vin la intilnire + maxim 20%. Nu ai suficientzi membrii ca sa faci asa ceva.

Asta insemna cam 10% din nr total de membri. Ca sai ai 150-200 =>1500-2000 de membrii inscrisi.

Haidetzi ca ma interesez exact cam ce implica o asociatie + ce cheltuieli

de start+avocat etc si va tzin la curent.