alecsbdj Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Buna ziua! Am un Chevrolet Aveo 2005 si vreau sa ajung cu un fir pentru un Subwoofer din compartimentul motor in habitaclu. Stie cineva vreun loc pe unde sa ajung in interior? Multumesc! Link to comment
nluncasu Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 (edited) Sa inteleg ca vrei sa pui subwooferul in compartimentul motor sau in habitaclu???Lasand gluma la o parte,cred ca vrei sa tragi un cablu de alimentare(12V)de la baterie,la amplificator.Este simplu:in peretele de foc,exista niste gauri cu dopuri de cauciuc prin care trec diferite cablaje.Pe langa ele,faci loc si cablului respectiv.Pana in portbagaj,scoti pragurile din plastic si mergi cu cablul pe acolo(pe partea soferului,desigur.) Edited January 3, 2019 by nluncasu Link to comment
alecsbdj Posted January 3, 2019 Author Share Posted January 3, 2019 Acum 2 ore, nluncasu a spus: Sa inteleg ca vrei sa pui subwooferul in compartimentul motor sau in habitaclu???Lasand gluma la o parte,cred ca vrei sa tragi un cablu de alimentare(12V)de la baterie,la amplificator.Este simplu:in peretele de foc,exista niste gauri cu dopuri de cauciuc prin care trec diferite cablaje.Pe langa ele,faci loc si cablului respectiv.Pana in portbagaj,scoti pragurile din plastic si mergi cu cablul pe acolo(pe partea soferului,desigur.) La ce te referi prin peretele de foc? Care este acela? Link to comment
cris06 Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Este vorba de panoul despartitor intre motor si habitaclu. Link to comment
Viktor Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 (edited) Si ce-i ala habitaclu? E spatiul dintre parbriz si luneta? Asa-zis cabina? L. E. Habitaclu: spatiul magic ce ma transforma automat in As-ul soselelor si buricu pamintului. Edited January 4, 2019 by Viktor Link to comment
Recommended Posts