Cosmin91 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Salut. Am si eu un chevrolet cruze din 2009. Am schimbat motorul .asa mi sa spus ca ar fi chiuloasa defecta si nu imi plimba apa prin furtune. Am schimbat motorul si am aceleasi simtome nu plimba apa in motor . I sa mai intamplat cuiva asa ceva ? Link to comment
cris06 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Cum sa nu o plimbe? Circulatia lich de racire e asigurara de pompa de apa. Link to comment
Cosmin91 Posted January 29, 2019 Author Share Posted January 29, 2019 Pur si simplu nu o plimba... pompa de apa noua. Intra lichid din partea cu pompa in radiator dar nu iese pe partea cu termostatul decat foarte putina Link to comment
cris06 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Circulatia normala e: pana se deschide termostatul, lichidul circula prin calorifer. Din radiator, partea de jos (lichid rece) intra prin termostat, pompa de apa, bloc motor, chiulasa si iese din bloc catre radiator, partea sup. Circuit simplificat. Motorul se supraincalzeste? Link to comment
Cosmin91 Posted January 29, 2019 Author Share Posted January 29, 2019 Sa supraincalzit sa ars garnitura de chiuloasa am planat chiuloasa am pus garnitura noua si la fel a facut (mentionez ca pompa de apa e noua radiator nou ) am schimbat motorul iar pompa noua termostat nou la fel nu plimba apa am luat alt radiator nou a mers un pic dupa sa supraincalzit. Iam scos termostatul si a functionat. Link to comment
Recommended Posts