Mihai Sandoiu Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Va salut! Sunt un pufan in auto, chiar daca varsta este inainta. am o problema cu oglinda retrovizoare din partea dreapta a masinii. Puteti sa-mi dati o adresa de service serios! Multumesc pentru intelegere! Link to comment
Geo_ZGA Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Pai si care e problema, de fapt? Link to comment
cris06 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 (edited) E si topic dedicat. Edited May 13, 2019 by cris06 Link to comment
Mihai Sandoiu Posted November 6, 2019 Author Share Posted November 6, 2019 La 13.05.2019 la 10:44, Geo_ZGA a spus: Pai si care e problema, de fapt? Voiam sa nu o loveasca careva in parcare, dar m-am obisnuit cu ideea! Multumesc! Acum am dilema in ce norma de poluare ma incadrez, dar.... voi merge la primarie sa multumesc ca inca doi ani platesc pentru masinuta dupa ce nu voi mai avea voie s-o misc din parcare! ...Mie chiar imi place masina asta, toarce ca o pisica iarna la soba, dar trebuie s-o arunc! Link to comment
SAR Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Dacă e cea din avatar este Euro 3. Din 2024 nu vei mai putea intra in București iar din 2021, in Z.A.C.A.. Ai dreptate. Primăria ți-a copt-o... Link to comment
Recommended Posts