danuzz Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 eu am un scartait la accelerare si decelerare undeva sub bord, in stanga. amai are careva "simptomele" astea? Link to comment
FLEX Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Nu cumva e pedala de acceleratie? sau cea de ambreiaj? Link to comment
zalmoxis Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Kiar mai si eu am obs ieriu scratziutu7l asta !..Crde ca de la pedala e ce draq treb sa-i fac!?!?...Felilx tu sti!?!? Link to comment
danuzz Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 nici una, nici alta. apare doar in mers. cand masina sta sau ruleaza pe rampa nimik! si parca e un scartait de plastic sau cauciuc. nu pare a fi metalic. Si nu pot sa-mi dau seama de unde vine exact, ca in mers mai trebuie sa ma uit si Inainte! Link to comment
Lucman Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Poate sa fie cablul de acceleratie. S-a rupt un fir si agata camasa. Link to comment
danuzz Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 daca ar fi fost de la cablu, in momentul in care a fost pe rampa si accelerata, de a ajuns pana la 160km/h aul, trebuia sa scartaie. Ei bine...nu a schitat nimik, ca altfel nu mai scapau aia din service de mine. Mi-au zis sa identific mai intai zgomotul, sau macar sa faca TOT TIMPUL?!!!?!? si apoi sa ma duk... Link to comment
FLEX Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 danuzz, pedala mea de acceleratie a inceput sa scirtziie acum o saptamina, face asa in primii 2cm ai cursei, la apasare sau revenire, mai jos nu zice nimic ... o sa studiez un pic problema ... ma capiaza scirtiitul ala ... Link to comment
danuzz Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 daca reusesti sa-i dai de kap...dau acatiste pentru sanatatea ta la biserica!! Link to comment
NFS Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 La mine a fost ca la Flex... pedala de acceleratie scirtia la revenire pe ultimii doi centimetrii (si numai daca luam piciorul brusc de pe ea... au rezolvat baietii in service cu nitel spray cu vaselina. Tot ala cu care mi-au dat si pe la balamale. Link to comment
danuzz Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 mie si la viteza mare, peste suta, cand pedala nu e la inceputul cursei scartaie. o sa-i bag niste vaselina sa vedem daca asta e problema... Link to comment
FLEX Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Eu o sa incerc cu WD-40, sa vedem ce zice ... Link to comment
danuzz Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 cat ai dat pe ea si de unde ai luat-o? Link to comment
brusli Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 La mine a fost ca la Flex... pedala de acceleratie scirtia la revenire pe ultimii doi centimetrii (si numai daca luam piciorul brusc de pe ea... au rezolvat baietii in service cu nitel spray cu vaselina. Tot ala cu care mi-au dat si pe la balamale. te rog da-mi detalii despre ce spray cu vaselina e vorba Link to comment
NFS Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 te rog da-mi detalii despre ce spray cu vaselina e vorba Nu m-am uitat... cind am fost la revizie le-am zis ca-mi scirtiie pedala, au luat un spray si au dat pe la ea, apoi au remarcat ca-mi scirtiie si usile... asa ca le-au rezolvat si pe alea. Nu mi-a dat prin cap sa ma uit ce spray era. Link to comment
Shenck Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Bagatzi un oki aici, se vorbeste de WD40 & scirtiituri: http://daewoo.globtel.ro/viewtopic.php?t=410 Link to comment
brusli Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 te rog da-mi detalii despre ce spray cu vaselina e vorba Nu m-am uitat... cind am fost la revizie le-am zis ca-mi scirtiie pedala, au luat un spray si au dat pe la ea, apoi au remarcat ca-mi scirtiie si usile... asa ca le-au rezolvat si pe alea. Nu mi-a dat prin cap sa ma uit ce spray era. multam de raspuns. am fost la dealer renault si i-am intrebat de vaselina siliconica. aveau, mi-au aratat, am vazut-o dar au spus ca nu vind ei...cica e pt. service-uri. ideea ca era wurth. acuma unde gasesc magazin care vinde wurth?????? Link to comment
strumfuadi Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 un punct de contact ar fi: Würth Romania S.R.L. Zapada Mieilor 16-18 Sector 1 P.O. 18-85 RO-Bucuresti 71529 Romania +40 21 2323282 +40 21 2328933 Link to comment
danuzz Posted May 31, 2004 Author Share Posted May 31, 2004 in sfarsit am reusit sa elimin zgomotul care aparea la accelerare si decelerare... WD 40. Sa traiasca toti cei care l-au recomandat si nu numai! Link to comment
Recommended Posts