Jump to content

Scirtiit pedala acceleratie -Matiz

Recommended Posts

nici una, nici alta. apare doar in mers. cand masina sta sau ruleaza pe rampa nimik! si parca e un scartait de plastic sau cauciuc. nu pare a fi metalic. Si nu pot sa-mi dau seama de unde vine exact, ca in mers mai trebuie sa ma uit si Inainte!

daca ar fi fost de la cablu, in momentul in care a fost pe rampa si accelerata, de a ajuns pana la 160km/h aul, trebuia sa scartaie. Ei bine...nu a schitat nimik, ca altfel nu mai scapau aia din service de mine. Mi-au zis sa identific mai intai zgomotul, sau macar sa faca TOT TIMPUL?!!!?!? si apoi sa ma duk...

danuzz, pedala mea de acceleratie a inceput sa scirtziie acum o saptamina, face asa in primii 2cm ai cursei, la apasare sau revenire, mai jos nu zice nimic ... o sa studiez un pic problema ... ma capiaza scirtiitul ala ...

La mine a fost ca la Flex... pedala de acceleratie scirtia la revenire pe ultimii doi centimetrii (si numai daca luam piciorul brusc de pe ea... au rezolvat baietii in service cu nitel spray cu vaselina. Tot ala cu care mi-au dat si pe la balamale.

• 2 weeks later...
La mine a fost ca la Flex... pedala de acceleratie scirtia la revenire pe ultimii doi centimetrii (si numai daca luam piciorul brusc de pe ea... au rezolvat baietii in service cu nitel spray cu vaselina. Tot ala cu care mi-au dat si pe la balamale.

te rog da-mi detalii despre ce spray cu vaselina e vorba

Nu m-am uitat... cind am fost la revizie le-am zis ca-mi scirtiie pedala, au luat un spray si au dat pe la ea, apoi au remarcat ca-mi scirtiie si usile... asa ca le-au rezolvat si pe alea.

Nu mi-a dat prin cap sa ma uit ce spray era. :oops:

Nu m-am uitat... cind am fost la revizie le-am zis ca-mi scirtiie pedala, au luat un spray si au dat pe la ea, apoi au remarcat ca-mi scirtiie si usile... asa ca le-au rezolvat si pe alea.

Nu mi-a dat prin cap sa ma uit ce spray era. :oops:

multam de raspuns.

am fost la dealer renault si i-am intrebat de vaselina siliconica.

aveau, mi-au aratat, am vazut-o dar au spus ca nu vind ei...cica e pt. service-uri.

ideea ca era wurth.

acuma unde gasesc magazin care vinde wurth??????

• 4 weeks later...