Jump to content

Tico Euro 2 ?!?!?!

Recommended Posts

fostul proprietar al masinii a platit pe rovigneta cat am platit eu pt dacie, unde nu aveam euro. azi la revizie...supriza :dizzy: masina mea are catalizator. daca are catalizator, e euro2. atunci de ce a platit ala ca pt cele fara euro?!?! in talon nu scrie. problema mea e la benzina, ca sa stiu ce sa ii pun. am vreo varianta fantoma de tico cu catalizator si fara euro? cum sunt aia cu sx si fara aer!

Edited by danmoise

Posibil ca gushterul care a taiat chitantza sa nu fi stiut ca exista si Tico cu catalizator, pur si simplu a vazut Tico si a taiat-o ca la marea majoritate... pt ca cei mai multi sunt fara, din cite stiu eu.

bestia e din '99. la nr de omologare ultimele 2 "cifrolitere" sunt 03. atunci de ce are catalizator? e clar. e fantoma!

=)) poate la o curatare mai atenta constat ca nu e tico =))

Edited by Shenck

La o benzinarie MOL am platit pt al meu tico...610.000 parca. pret pt. euro2 nu? Si masina mea nu are.Tipul s-a uitat pe talon a bombanit ceva.."tico...euro2...mda".Eu ce era sa zic?? :osanale: tenchiu master

dar daca ma opreste pe mine ( sau pe tine si e mai grav) si zice ca aia nu e rovigneta mea? ce-i zic? si tu la fel. cam nasol!

Edited by danmoise

Am pastrat factura pe care o port la mine.Pe ea sunt specificate atat numarul masinii cat si numarul de identificare. Si apoi eu nu sunt obligat sa stiu care sunt tarifele pentru masina mea, nu?

Asa este deci e o mare abureala pentru ca aia de la benzinarie unde se vindeau stiau sau nu stiau...la OMV din pacate au stiut si mi-au luat suma intreaga pt. non euro uitandu-se in talon!

bestia e din '99. la nr de omologare ultimele 2 "cifrolitere" sunt 03. atunci de ce are catalizator? e clar. e fantoma!

=)) poate la o curatare mai atenta constat ca nu e tico  =))

Deci esti tu sigur ca are catalizator ?

Decit ultimele tico aveau catalizator adica din `00 tico euro 2 .

a fost oprit cineva pana acum pentru rovigneta???? :shock:

ca eu in afara de aptibildul ala nu mai am nici o dovada de plata a ei si am vreo 4 mii de km facuti de cand am lipit-o din care majoritatea in afara. vreau sa stiu daca au fost intrebati macar daca e rovigneta lor etc.

Ca sa vezi daca ai catalizator sau nu vezi la motor, nu tre sa te uiti pe sub masina, deasemenea probabil ai si un sticker pe care scrie "unlead fuel" in cazul cand ai catalizator!

Asta asa e daca merge cu fara plumb nu poti alimenta cu plumb ,fizic nu intra pompa in rezervor dar asta nu inseamna ca e EURO2 poate sa aiba catalizator si sa fie G-KAT de exemplu care nu e nici EURO 1 .

:o fftopic: Exemplu personal eu cind am luat golful pe bord scria UNLEADED FUEL ONLY dar masina nu era nici macar euro 1 si nu se putea inscrie ca avea multi ani adica era din `83 si avea catalizator dar nu EURO ci G-KAT care era valabil doar in Germania ,multi sau pacalit cind a aparut EURO 2 pt ca in Germania era valabil in RO nu e valabil ,abia de la Euro 3 s-a reglementat si la noi problema .

• 4 years later...

are cineva idee ce tip de motor are tico?e euro sau non euro? si daca e euro ... de care?

am incercat sa citesc prin alte partii detalii despre omologare dar n-am ajuns la nici o concluzie...am un tico din 99

ms anticipat

Te uiti daca masina are catalizator si instalatia lovato in stanga motorului privit din fata (o cutiuta neagra).Prezenta lor indica un tico euro 2.Totodata mai sus apare o identificare in numarul de omologare:

"Te uiti frumos in talon la ultimele doua "cifrolitere" ale numarului de omologare daca sunt cifre nu e euro daca ai litere sau macar o litera e euro".

La mine se potriveste.