ches Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) Vand urmatoare piese pentru Chevrolet Epica, unele se potrivesc si pe Evanda: 1. Placute frana fata noi + placute frana spate uzate 40%, mai au carne 60%, ambele seturi marca Sangsin/Hi-Q (cele mai bune pe care le-am gasit pt Epica), - 50lei 2. Set garnituri evacuare + piulite noi, originale GM: garnitura intre galerie evacuare si saxofon, garnitura intre saxofon si DPF + 3 piulite pt prindere saxofon pe galerie evacuare - 40 lei 3. Set 2 bucse bara stabilizatoare fata noi, Nipparts - 30 lei 4. Set 2 bucse bara stabilizatoare spate noi, Febi - 30 lei 5. Bucsa bascula superioara spate, SH, originala GM 95225560, partea interioara (spre fata masinii), merge pe partea stanga/ dreapta - 100 lei. Eu le-am schimbat pe amandoua de pe partea stanga, dar cea de pe fata era buna, asa ca am pastrat-o in caz ca se uzeaza cea de pe dreapta. 6. Ambreiaj compresor AC Epica, din ce am vazut se potriveste si la Cielo, original Daewoo - 20 lei 7. Pistonas etrier fata Epica, SH, e usor corodat in zona de garnitura antipraf, nu are urme de coroziune in zona de lucru, p[oate fi folosit far nici o problema - 10 lei 8. Termostat Espero (asa mi s-a spus cel putin), cred ca merge si pe Cielo, eu l-am luat intr-un pachet cu mai multe chestii, nou - 10 lei Cel care ma scapa de toate piesele are o oferta de 200 lei pt toate + alte cateva nimicuri, sunt piese bune pe care le-am luat pt masina personala si care au costat aprox dublu fata de pretul afisat, insa nu mai am nevoie de ele acum. Contact: PM sau paul_vali82@hotmail.com Edited August 19, 2019 by ches Link to comment
ches Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Piesele sunt inca valabile, ma mir ca nici un posesor de Epica nu le vrea, bucsele de la bara stabilizatoare eu le-am schimbat pe la 90000km 🙂 . Poate pretul este de vina 🙂 , asa ca pentru cel care ma scapa de toate fac un discount consistent: 180 lei Link to comment
ches Posted December 16, 2019 Author Share Posted December 16, 2019 Bucsele de bara stabilizatoare s-au dat, restul pieselor sunt inca valabile. Link to comment
ches Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 Am dat si placutele de frana. Am facut curat si am mai gasit niste piese pastrate, pot pune poze la cerere cu piesele: - suportul de pahare de pe consola centrala cu tot cu capac, modelul argintiu, in stare foarte buna - ornamentul argintiu de pe bord, in partea stanga a volanului, are o ureche rupta, dar nu este zgariat sau patat, sta bine in locasul lui si cu o singura clema - ornamentul din jurul unitatii audio si al unitatii AC, stare buna, are indentatii mici pe laterale de la berbecii de la dezmembrari - scrumiera + priza bricheta + butonul TCS, stare buna, fara zgarieturi, dar cu 2 urechi din cele patru rupte, l-am scos iarna si plasticul era casant Pretul pentru toate ornamentele/ plasticele mai sus este de 100 lei. Restul pe care le mai am au ramas la pretul vechi: - Set garnituri evacuare + piulite noi, originale GM: garnitura intre galerie evacuare si saxofon, garnitura intre saxofon si DPF + 3 piulite pt prindere saxofon pe galerie evacuare - 40 lei - Bucsa bascula superioara spate, SH, originala GM 95225560, partea interioara (spre fata masinii), merge pe partea stanga/ dreapta - 100 lei. - Ambreiaj compresor AC Epica, din ce am vazut se potriveste si la Cielo, original Daewoo, luat de la Radacini pe cand credeam ca am o problema cu el - 20 lei - Termostat Espero (asa mi s-a spus cel putin), cred ca merge si pe Cielo, eu l-am luat intr-un pachet cu mai multe chestii, nou - 10 lei - Pistonas etrier fata Epica original, SH, e usor corodat in zona de garnitura antipraf, nu are urme de coroziune in zona de lucru, poate fi folosit far nici o problema - 10 lei Pentru cel care ma scapa de toate piesele ofer un discount substantial, sa zicem 200 lei toate piesele (plastice + mecanice) Link to comment
ches Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 S-a dat termostatul, restul pieselor valabile. Am gasit si un maner pentru deschis usa din interior cu cromul usor crapat pe maner, dar in stare decenta. Il dau gratuit celui care ia toate piesele. Link to comment
ches Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 (edited) Pret nou 180 lei pentru toate piesele de Epica: - suportul de pahare de pe consola centrala cu tot cu capac, modelul argintiu, in stare foarte buna - ornamentul argintiu de pe bord, in partea stanga a volanului, are o ureche rupta, dar nu este zgariat sau patat, sta bine in locasul lui si cu o singura clema - ornamentul din jurul unitatii audio si al unitatii AC, stare buna, are indentatii mici pe laterale de la berbecii de la dezmembrari - scrumiera + priza bricheta + butonul TCS, stare buna, fara zgarieturi, dar cu 2 urechi din cele patru rupte, l-am scos iarna si plasticul era casant - Set garnituri evacuare + piulite noi, originale GM: garnitura intre galerie evacuare si saxofon, garnitura intre saxofon si DPF + 3 piulite pt prindere saxofon pe galerie evacuare - Bucsa bascula superioara spate, SH, originala GM 95225560, partea interioara (spre fata masinii), merge pe partea stanga/ dreapta - Ambreiaj compresor AC Epica, din ce am vazut se potriveste si la Cielo, original Daewoo, luat de la Radacini pe cand credeam ca am o problema cu el - Pistonas etrier fata Epica original, SH, e usor corodat in zona de garnitura antipraf, nu are urme de coroziune in zona de lucru, poate fi folosit far nici o problema Edited July 13, 2021 by ches Link to comment
ches Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Oferta speciala: 150 lei pentru toate piesele de Epica de mai sus + bancheta spate completa de Epica piele + textil ca noua. Link to comment
Recommended Posts