Senna Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Aseara mi-a venit mie sa-mi schimb parola de mail/messenger din Yahoo. Ma deconectau si imi afisau ca m-am logat de la o alta masina, ceea ce insemna ca mai stie cineva parola mea si se joaca. Am schimbat-o si inainte sa adorm mi-am dat seama ca n-o mai stiu. Am dormit cam prost... Se mai poate face ceva? Ca formalitatea standard nu merge, nu mai stiu ce cod postal am trecut la intamplare cand m-am inregistrat. Nu mai am parola nici macar in ****** Ca sanse sa mi-o reamintesc sunt aproape nule ("> Link to comment
NFS Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Da-le un email la cei de la Yahoo, stiu ca sunt greu de gasit (dar eu am reusit sa le dau o data) si explica-le ce si cum... zi-le sa-ti reseteze parola sau sa-ti trimita alta noua, pe contul alternativ pe care l-ai dat cind te-ai inregistrat! Sper ca p-ala ti-l amintesti! Link to comment
Maniaku Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Sau vezi ca gasesti pe de ce niste prostioare de spart parole cred ca or' sa te ajute Link to comment
tyranus Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Din pacate "prostioarele de spart parole" nu functioneaza in situatia prezentata. Singura abordare este cea propusa de NFS. Link to comment
Shenck Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Tot in jurul lu' Zip code trebuie sa sapi. Link to comment
expero 16V Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Problema este ca toata lumea isi pune Zip Code la misto . Si se uita in timp . Eu unul am un numar preferat care-l pun intotdeauna , insa am vrut sa-i sparg casuta de mail " cuiva " si nici macar " persoana " nu mai stia ce zip code a pus. Link to comment
Senna Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Din pacate n-am reusit sa imi recuperez parola contului meu de yahoo, mai ramane doar varianta spargerii acestuia, este greu? Link to comment
ovidiuc Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Pentru spargere conturi si alte chestii asemanatoare discutati in alta parte. Link to comment
Recommended Posts